Tolga Pancaroğlu ve Eda Küçük davada ikinci perde!

Bu defa ünlü oyuncu eski sevgilisine dava açıyor.

Google Haberlere Abone ol
Tolga Pancaroğlu ve Eda Küçük davada ikinci perde!

Eski sevgilisi Eda Küçük'ün “Bana şiddet uyguladı” diyerek dava açtığı oyuncu Tolga Pancaroğlu, iki yıllık yargılama sonucu suçsuz bulundu. Genç oyuncu; bu süreçte iki dizi, bir film projesinin iptal edildiğini belirterek, eski aşkına dava açıyor.



Sabah Gazetesi'nden Ömer Karahan'ın haberine göre; Tolga Pancaroğlu, sunucu sevgilisi Eda Küçük'e şiddet uygulayıp şantaj yaptığı gerekçesiyle iki yıldır yargılanıyordu.



Pancaroğlu, dava sonucunda beraat etti. "Adalet yerini buldu. Kadına şiddet ve şantaj suçlamalarından aklandım" ifadelerini kullandı.



'Mağdur oldum'



İkili arasındaki davada ikinci raund başladı. Pancaroğlu, eski sevgilisine kendisine iftira attığı gerekçesiyle maddi-manevi tazminat davası açacağını söyledi. Oyuncu, iki yıllık yargılama sürecinde iki dizi ve bir sinema projesinin iptal edildiğini ve bu sebeple mağduriyet yaşadığını belirtti.



'Bana suç attı'



Tolga Pancaroğlu, davadan beraat edince şu tweeti etti:



"Adalet yerini buldu. Aynı şahıs tarafından önce ”kadına şiddet” suçlanmıştım ve 20”Aralıkta” bu suçlamadan aklanmıştım. Şimdi ise “şantaj” ile suçladığı dava karara bağlandı ve aklandım. Allah kimseyi “Kendi görüntülerini çekip başkasına suç atacak tiniyette insanlar ile karşılaştırmasın"




Adalet yerini buldu.Aynı şahıs tarafından önce”kadına şiddet” suçlanmıştım ve 20”Aralıkta” bu suçlamadan aklanmıştım.Şimdi ise “şantaj” ile suçladığı dava karara bağlandı ve aklandım.Allah kimseyi “Kendi görüntülerini çekip başkasına suç atacak tiniyette insanlar ile krşılaştrmsn pic.twitter.com/dbSUOFzZ13


— Tolga Pancaroğlu (@TolgaPancaroglu) 16 Nisan 2019
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin