Tolga Karel üçüncü kez baba oldu!

Amerika'da TIR şoförlüğü yapmaya başlayan Tolga Karel üçüncü kez baba oldu.

Google Haberlere Abone ol
Tolga Karel üçüncü kez baba oldu!

Oyunculuğu bırakan ve Amerika'da TIR şoförlüğü yapmaya başlayan Tolga Karel üçüncü kez baba oldu. Karel'in eşi Sarah Scott dün akşam saatlerinde bir erkek bebek dünyaya getirdi.



Tolga Karel, güzel haberi Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla duyururken, sevincini de şu sözlerle ifade etti:



"Yaşam ile ölüm arasında ince bir çizgi de aynı saatlerde Oğlum Kenan ın doğumunu karşılarken Neslican Tay'ın ölümünün haberi geliyor... Neslican Rizeli bir Karadeniz kızı! Tıpkı Annem gibi savaşçı hırçın ama olmuyor tutunamıyor hayata...Sevincim ve üzüntüm birbirine karışıyor... Hoşgeldin Kenan, hoşçakal Karadeniz’in Asi kızı Rabbim öyle büyük ki, sevdiği bir kulunu yanına alırken diğerini veriyor aynı saatlerde... Bir kez daha anlıyorum bedenimiz fani, ruhlarımız Allah'a emanet."






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Yaşam ile ölüm arasında ince bir çizgi de Aynı saatlerde Oğlum Kenan ın doğumunu karşılarken #neslicantay ın ölümünün haberi geliyor Neslican Rize’li bir Karadeniz kızı tıpkı Annem gibi savaşçı hırçın ama olmuyor Tutunamıyor hayata Sevincim ve üzüntüm birbirine karışıyor Hoşgeldin KENAN Hoşçakal Karadeniz’in Asi kızı RABBİM öyle büyük ki sevdiği bir kulunu yanına alırken diğerini veriyor aynı saatlerde bir kez daha anlıyorum Bedenimiz FANİ Ruhlarımız ALLAH’A EMANET . 



Tolga Karel USA  (@tolgakarelusa)'in paylaştığı bir gönderi (21 Eyl, 2019, 4:14öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin