TMSF, UZAN GRUBU’NDAN HACZEDİLEN TV VE RADYO LİSANSLARINI YARIN SATIŞA ÇIKARACAK

TMSF, Uzan Grubu’ndan haczedilen 6 adet TV ve 3 radyoya ilişkin uydu ve kablolu yayın lisansı, markalarını toplam 1 milyon 576 bin 400 YTL muhammen bedelle 03 Ocak 2006 yarın satışa çıkaracak

Google Haberlere Abone ol
TMSF, UZAN GRUBU’NDAN HACZEDİLEN TV VE RADYO LİSANSLARINI YARIN SATIŞA ÇIKARACAK

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu ( TMSF ) Uzan Grubu’ndan haczedilen 6 adet TV ve 3 adet radyoya ilişkin uydu ve kablolu yayın lisansı, marka  başvurularını 03 Ocak 2006 Salı günü (yarın)  satışa çıkaracak. İhale TMSF Merkez Binası’nda yer alan konferans salonunda saat 11.00’da düzenlenecek.


Toplam 1 milyon 576 bin 400 YTL muhammen bedele sahip marka  ile uydu ve kablolu yayın lisansları; yayında olan Sineklasik TV, Yeşilçam TV, Dizi TV, Metro + TV ile yayında olmayan Futgol TV, Sineklasik 1 TV, Radyo Blue, Radyo King ile Radyo Gold'dan oluşuyor. Yayında olan medya organları gibi yayında olmayan medya organları da ihale edilmesi ile birlikte sahip olduğu isimle tekrar yayına geçebilecek.


Uydu yayın lisansı ve kablolu yayın lisansı ihalelerine ancak radyo ve televizyon yayıncılığı, haberleşme, eğitim, kültür ve sanat amacıyla Türk Ticaret Kanunu hükümlerine göre kurulan anonim şirketler katılabilecekken, marka ihalesine katılabilmek için anonim şirket olma şartı aranmıyor. TMSF tarafından satışa çıkarılan söz konusu varlıklar açık artırma yöntemi ile düzenlenen ihalede satışa çıkarılacak ve peşin ödeme koşulu ile satılacak.


Düzenlenecek ihalede, lisans, marka ya da marka başvurusu için teklif edilen fiyatın muhammen değerin yüzde 75'inden az olması halinde ya da lisanslar için hiç alıcı çıkmaması durumunda, ikinci satış 06 Ocak 2006 tarihinde aynı saat ve aynı adreste yapılacak.


03 Ocak 2006 tarihinde yapılacak ihaleye katılacak anonim şirketlerin gerekli belgeleri en geç satış günü saat 10.00'a kadar TMSF Satış Komisyonu'na teslim etmeleri gerekiyor. İhaleye katılacaklar ayrıca, her bir marka, marka başvurusu, uydu yayın lisansı ve kablolu yayın lisansı için tespit edilen muhammen bedelin yüzde 7,5’i tutarında nakit teminatın Ziraat Bankası Gayrettepe Şubesi’nde bulunan 14061804 – 5002 numaralı hesaba yatırıldığına dair dekontu, nakit para verilmediği takdirde de bankalar veya özel finans kurumları tarafından verilen şartsız, kesin ve süresiz nitelikli teminat mektubu veya aynı tutarda Hazine tahvil ve bonoları teslim etmeleri gerekiyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin