Tiyatro oyunun adını iş ilanı sanıp başvurdular!

'Küçük Bir İş için Yaşlı Bir Palyaço Aranıyor' oyunu, ilginç bir şekilde iş arayan oyuncuların da dikkatini çekti.

Google Haberlere Abone ol
Tiyatro oyunun adını iş ilanı sanıp başvurdular!

2017 sezonu başında perdelerini açan 'Seksendokuz' tiyatro ekibi, sanatseverler ile buluşmaya devam ederken, alkışların yanı sıra iş başvuruları da toplamaya başladı. Sahnelenmeye başladığı Ekim ayından itibaren tiyatroseverlerin beğenisini toplayan 'Küçük Bir İş için Yaşlı Bir Palyaço Aranıyor' oyunu, ilginç bir şekilde iş arayan oyuncuların da dikkatini çekti.



Tiyatro oyunun adını iş ilanı sanıp başvurdular!



Bu bir iş ilanı değildir



'Seksendokuz'un kurucuları Ahmed Saka ve Candaş Çetinkaya, esprili bir dille: “Çok emek verdiğimiz bir oyun oldu. Seyircinin ilgisinden epey memnunuz fakat iş arayan oyuncu arkadaşlarımızın da bu kadar ilgi duyacağını tahmin etmemiştik. Oyunun adı ‘Küçük Bir İş için Yaşlı Bir Palyaço Aranıyor’, insanlar bunu iş ilanı sanıyor. Sürekli iş başvurusu alıyoruz. Karışıklığı önlemek için sosyal medyadaki paylaşımlarımızda ‘Bu bir iş ilanı değildir’ ibaresi kullanmaya başladık. Yine de başvuranlar oluyor” dedi.



Oyun, zamandan soyutlanmış ve artık geçmişteki gibi güldüremeyen üç palyaçonun iş görüşmesi için geldikleri penceresiz bir odadaki traji-komik bekleyişini ve bekleyiş sırasındaki narsistik çatışmalarını konu alıyor. “Küçük Bir İş için Yaşlı Bir Palyaço Aranıyor” Kadıköy Theatron’da her hafta seyirciyle buluşmaya devam ediyor.



Tiyatro oyunun adını iş ilanı sanıp başvurdular! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin