Tivibu'dan şifresiz sürpriz!

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nin yayın haklarını alan Türk Telekom Grubu’nun televizyon platformu Tivibu’dan futbolseverlere müjde!

Google Haberlere Abone ol
Tivibu'dan şifresiz sürpriz!

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Yunanistan’ın Atromitos takımıyla deplasmanda oynayacağı karşılaşma, Tivibu’dan tüm Türkiye’ye şifresiz olarak sunulacak.



UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nin 3 sezon boyunca yayın haklarını alan Türk Telekom Grubu’nun televizyon platformu Tivibu, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçına özel olarak, şifreleri kaldırıyor. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe’nin deplasmanda Yunanistan’ın Atromitos takımıyla 20 Ağustos Perşembe günü oynayacağı ve saat 21.00’de başlayacak karşılaşma Tivibu’dan ve Turksat üzerinden yayın alan tüm kullanıcılara şifresiz olarak yayınlanacak ve böylelikle tüm Türkiye’den ücretsiz olarak izlenebilecek.



Tivibu kullanıcısı olmayan fakat evinde Turksat çanak ve buna uyumlu uydu alıcısı bulunan tüm kullanıcılar, tarama yaparak ya da Türksat 4A 42° Doğu uydusu, Polarizasyon: H-Yatay, Frekans: 11853 Mhz, Symbol Rate: 25.000 frekans bilgilerini kullanarak Tivibuspor’u kanal listelerine ekleyebilecek, maç yayınlarına erişebilecek.



Mevcut Tivibu aboneleri de paketlerinden bağımsız olarak 20 Ağustos günü 77. kanal Tivibuspor kanalına erişebilecek ve süper pakete geçmelerine gerek kalmadan maçı izleyebilecek.



TTNET TV Genel Müdür Yardımcısı Çağrı Dönmez, Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’ne katılma vizesinin ilk maçındaki bu önemli karşılaşmayı tüm futbolseverlerin şifresiz olarak izlemesini sağlayacaklarını açıkladı. Dönmez “Futbolseverlerin ve tüm Türkiye’nin Fenerbahçe’nin bu önemli maçında, Tivibu’nun ayrıcalıklı televizyon izleme deneyimiyle tanışmasını hedefledik. Bu maça özel olarak da şifreleri kaldırdık ve herkesin bu heyecana ortak olmasını hedefledik. Tivibu ile 20 milyondan fazla haneye girerek tüm Türkiye’yi, gelişmiş yayın özellikleri ve zengin içerikli TV deneyimiyle tanıştırmayı hedefliyoruz. Bu karşılaşmada Turksat uydusundan tüm Türkiye’ye şifresiz olarak bu önemli maçı izleterek, hedefimize ulaşacağız. Atina’da oynanacak maç, yalnızca Tivibu aboneleri tarafından değil, evlerinde Tivibu dekoderi bulunmayan ancak Turksat’tan uydu yayını alan tüm futbolseverler tarafından da canlı olarak izlenebilecek. Temsilcimiz Fenerbahçe’ye başarılar, tüm futbolseverlere iyi seyirler diliyoruz” dedi.



PIERRE VAN HOOIJDONK YORUM YAPACAK



Tüm futbol kamuoyunun merakla beklediği bu karşılaşmada, maç öncesinde devre arasında ve maç sonunda pek çok önemli isim de anlatımları ve yorumlarıyla maça renk katacaklar. Ercan Taner tarafından anlatılacak karşılaşma, stadyum yayınlarında Metin Tekin, Mehmet Demirkol’un yorumları Murat Kosava’nın sunumuyla ekranlara yansıyacak.



İstanbul Stüdyolarında ise Erkut Öztürk, Fenerbahçe’nin efsane ismi Pierre Van Hooijdonk’u konu edecek.



Türk Telekom Grubu, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’ni 2015-2016 sezonundan başlayarak üç yıl süreyle Tivibu ekranlarından sporseverlerle buluşturacak. 



Tivibu her sezon 119 Şampiyonlar Ligi ve 109 Avrupa Ligi maçını futbolseverlerle buluşturacak. 2017-2018 sezon sonuna kadar, üç yıl süreyle Tivibu’da toplam 687 adet maç yayınlanacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin