THY, Amerikalı blog yazarlarını ağırladı

Türk Hava Yolları (THY), dünyada en çok takip edilen seyahat blog yazarlarını Türkiye'de ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
THY, Amerikalı blog yazarlarını ağırladı

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, ilki Amerika Birleşik Devletleri'nde Beyaz Saray'da düzenlenen  "Seyahat Blog Yazarları Zirvesi"nin ikincisi, Amerikalı 29 blog yazarının katılımıyla Türkiye’de gerçekleştirildi. 



Bu yılki organizasyonda iki gün boyunca İstanbul’un tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret eden blog yazarları, Türk mutfağının yanı sıra, Türk sanatları ve kültürünün zenginliğini de yerinde gözlemleme imkanı buldu. 



THY Uçuş Eğitim Merkezi, THY Teknik AŞ ve Turkish DO&CO’nun üretim tesislerini de ziyaret eden misafirlere, THY'nin ödüllü ikram servisi, genç filosu ve uçuş ağı tanıtıldı.



THY, bu gezilerin yanı sıra Amerikalı ünlü blog yazarları için kapsamlı bir tur programı hazırladı. Dört ayrı grup oluşturan konuklar, iki günlük İstanbul gezisi sonrasında, Şanlıurfa-Mardin, Konya-Kapadokya, Trabzon-Rize ve Efes-Pamukkale bölgelerini de ziyaret etti. Yazarlar, daha sonra bu ziyaretlerden edindikleri Türkiye deneyimlerini, "#LoveFromTurkey" ve THY mottosu  "#WidenYourWorld" hashtaglerini kullanarak takipçileriyle paylaştı. 



Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Amerika ve Kuzey Avrupa Pazarlama-Satış Başkan Yardımcısı Mustafa Doğan, "Dünyayı Keşfet" temalı 4 günlük tur kapsamında tematik turizme vurgu yaptıklarını, misafirleri farklı destinasyonlarda ağırlamayı tercih ettiklerini belirtti.



Doğan, Amerika’nın en etkili seyahat blog yazarlarına düzenledikleri geziler sayesinde Türkiye'nin doğal ve kültürel değerlerini, zengin mutfağını, eşsiz coğrafyasını ve tarihini tanıtma imkanı bulduklarını aktararak, "Bu önemli çalışma ile Türkiye’nin çok yönlü turizm potansiyeline  destek vermiş olmak, bizler için son derece mutluluk verici" değerlendirmesinde bulundu.



THY'nin "Seyahat Blog Yazarları Zirvesi"ne ait videolarına "https://youtube/YfkpkSIrD4k" adresinden, fotoğraflara "www.lovefromturkey.com" internet sitesinden, etkinlik ile ilgili tüm paylaşımlara ise sosyal medya mecralarındaki "#LovefromTurkey" ve "#WidenYourWorld" hashtagleri ile THY'e ait sosyal medya sayfalarından ulaşılabiliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin