'TESETTÜRLÜ KADIN G-STRING GİYER Mİ?' TARTIŞMASINA AYŞE ÖZYILMAZEL DE GİRDİ

Ayşe Özyılmazel "Çekin elinizi popomuzdan' başlıklı yazısında kimlere ne mesaj verdi?

Google Haberlere Abone ol
'TESETTÜRLÜ KADIN G-STRING GİYER Mİ?' TARTIŞMASINA AYŞE ÖZYILMAZEL DE GİRDİ

AYŞE ÖZYILMAZEL / GÜNAYDIN



Çekin elinizi popomuzdan!


Bravo! Şimdi de kadınların başı bitti, kıçı mı kaldı? Ben bu muhabbete ağzımla değil, g-string giymiş popomla gülerim. Bildiğiniz gibi, yazar İlhami Atmaca geçen hafta yemedi içmedi "G-string giyen her ortamda seks düşünür" dedi, sonra da "Tesettürlü kadın g-string giyer mi?" tartışmasını açıverdi. Ne namussuz, ne ahlaksız, ne tahrik olma derdinde şu kadınlar! Ne cesur yürek, ne ahlak bekçisi, ne kahraman şu İlhami Atmaca. İşte ihtiyacımız olan tartışma! Dün bir gazeteye şöyle demeç vermişti kendisi; "Bu ani düşünülmüş bir tespit değil, genel bir tespitin sonucunda yazılmış bir yazı. (çok çalışmış çoook) G-string'i dışladığım kirli bir ürün olarak görüyorum."


NEDİR BU G-STRİNG?
Tabii haklı adam! Girmiş internete, yapmış araştırmasını, döşenmiş yazısını. Ben de kendisine diğer kadın yazarların sorduğu soruyu bir kez daha sormayı görev bilirim; "Sayın Atmaca, kafanızdan atmak kolay da siz hiç g-string giydiniz mi?" Üstelik bizim yerimize karar verirken, muhteşem birikiminizle g-stringi 'kirli' ilan ederken kendinizi ne zannettiniz? Dünya Don Uzmanları Kurulu Başkanı mı? Bu bütün kadınlara hakarettir ey okur! Uyan! G-string'ine sahip çık! Peki nedir bu g-string? Biz kadınlar niye babaanne donlarından g-string'e hızlı bir geçiş yaptık? Kendisi minicik ve narin, arka kısmı popomuzun içinde kalan bir don çeşididir. Pantolonumuzun arkasında dondan kesilmiş popo izi olmaması için giyeriz. Elbiselerimizin görüntüsü bozulmasın diye giyeriz, sevgilimiz-kocamız soyunduğumuzda bizi daha güzel görsün, baştan çıksın diye giyeriz. Ya da paşa gönlümüz öyle istemiştir, giyeriz-giymeyiz!


BIRAKIN BU İŞLERİ
Ama dikkat! G-string giyince tahrik olacak kadar da ham değiliz. Yok öyle bir şey! Ha, olsa olsa kötüsünü alanların poposu tahriş olabilir yani. Çaktınız köfteyi? O zaman öbür soruya gelelim. 'Tesettürlü kadın g-string giyer mi?' Giyer giymez bize ne? O onun mahremi, kendine ait dünyası değil mi? Ha, düşük bel jean giyerler de eğilince g-string'leri görünür; o zaman carcarcar konuşun, tartışın tesettürlü kadının halini. Kadının özel hayatından, g-string giyme sebeplerinden size ne? Zaten gösterse gösterse akşam kocasına göstermeyecek mi? Bunun neresi ahlaksızlık, nesi kirlilik? Asıl kirli olan sizin düşünceleriniz Sayın Atmaca! Bırakın bu işleri! Silkelenin, kendinize gelin. Bu kadar ucuz polemikçi, bu kadar insan haklarına saygısız, bu kadar insanın kendine saygısız davranmayın. Yazık size! Tabii ben kime söylüyorum? Süreyya Ayhan'ın milli formayla koşan fotoğrafından tahrik olunduğunu düşündüğü için fotoğraflarını spor sayfasına basmayan genel yayın müdürleri varken... Kime söylüyorum?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin