Terör gölgesinde yılbaşı ekranı!

Gazete Habetürk TV eleştirmeni, yılbaşı ekranında neler yaşandığını yazdı?

Google Haberlere Abone ol
Terör gölgesinde yılbaşı ekranı!

Mustafa DOĞAN / HT MAGAZİN



Terörün gölgesinde YILBAŞI EKRANI



HER ne kadar kalleş terör saldırısının gölgesinde kalsa da ben yine de yılın ilk yazı gününde yılbaşı ekranının kısa bir özetini çıkaracağım. 

Teröre inat yazacağım. 

Burada yazılanların yitip giden canların yanında hiçbir şey ifade etmediğini bilerek, bizi yıldırmaya, sindirmeye çalışanlara inat yazacağım! 

Hain saldırı yaşanmadan önce aldığım notlar şöyle…



- ‘BEN Bilmem Eşim Bilir Yılbaşı Özel’de İrfan Değirmenci, Bülent Ersoy’u karşıladığı, bavulunu taşıyıp nar patlattığı anlarda karizmasını bir parça çizdirdi. Kibariye-Ali Küçükbalçık, Serdar Ortaç-Chloe Loughnan, Hilal-Ferman Toprak, Wilma Elles-Kerem Göğüş çiftlerinden oluşan yarışmacı seçimi başarılıydı. En eğlenceli isim tabii ki Kibariye’ydi. Ufuk Özkan’ın performansı başarılıydı. Yarışma içindeki gazino konseptinde ‘Fesuphanallah’ şarkısını söylerken Bülent Ersoy’un Kibariye’yi sesiyle bastırma çabası gecenin unutulmaz anlarındandı. Divanın performansı kusursuzdu. İki güçlü sesin düeti resmen kulakların pasını sildi. Tartışmasız gecenin en başarılı müzik izlencesiydi. Bu durum reytinglere de yansıdı. Program, İlk 100’de ‘2017’ye Doğru’ ve ‘Yılbaşı Özel’ isimleriyle 3 ve 4’üncü sıraya adını yazdırdı.



Yazının devamı için:



http://www.haberturk.com/yazarlar/mustafa-dogan/1343588-terorun-golgesinde-yilbasi-ekrani


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin