TEOMAN'DAN YENİ ALBÜM GELİYOR!

Teoman’ın en sevilen şarkılarından oluşan; Türkiye’nin çeşitli yerlerinde verdiği konserlerin ve bunun yanında “Son Konserim” dediği Çeşme Babylon konserinin de bulunduğu “Teoan Konserler” albümü limitli sayıda üretildi .

Google Haberlere Abone ol
TEOMAN'DAN YENİ ALBÜM GELİYOR!

Prodüktörlüğünü Teoman’ın , süpervizörlüğünü ve koordinasyonunu Funda Sanlıman’ ın üstlendiği; “Konser1”,  “Konser 2”,  “Paramparça Senfoni” ve “Teoman&Bülent Ortaçgil”  olmak üzere 4 cd’ de bir araya getirilen arşiv niteliğindeki özel koleksiyon, Avrupa Müzik markasıyla, Powertürk medya sponsorluğunda müzik marketlerde ki yerini aldı.


“KONSER 1 ve KONSER 2”de, Türkiye’ nin çeşitli yerlerinde seslendirdiği, söz ve müziği Teoman’ ın kendisine ait olan şarkıları(Rüzgar Gülü, Paramparça, Güzel Bir Gün Ölmek İçin, İki Yabancı, Mavi, Duş, Senden Önce Senden Sonra, Renkli Rüyalar Oteli, Gönülçelen, Aşk Kırıntıları , Zamparanın Ölümü gibi…) ,


Teoman’ın bestelediği ve Teoman’ın sesinden yeniden hayat bulan eserleri (Sevdim Seni Bir Kere “söz&müzik:Özdemir Erdoğan”, Papatya “söz&müzik:Rıza Erekli”, Kupa Kızı ve Sinek Valesi “söz&müzik:Teoman, Deniz Özbey”, Ruhun Sarışın “söz:Barlas, müzik:Teoman&Müge Emirgil”, Yağmur     “söz:Alper Erinç, müzik:Teoman”) ,  Aynı zamanda da Teoman’ ın “SON KONSER” inden de seçme şarkıları (17, Kupa Kızı ve Sinek Valesi, Bana Öyle Bakma) bulmak mümkün.


“PARAMPARÇA SENFONİ”de yer alan tüm şarkıların söz ve müziği Teoman’ın kendisine ait. (Sessiz Eller (Enstrümental), 17, Güzel Bir Gün, İstasyon İnsanları, İstanbul’da Sonbahar, Mavi Kuş İle Küçük Kız, İki Yabancı, Sus Konuşma, Bir Damla Gözyaşı, Rüzgar Gülü, Paramparça)


“TEOMAN & BÜLENT ORTAÇGİL” (Benimle Oynar mısın?, Mavi Kuş, Paramparça, Değirmenler, Sensiz Olmaz, İstasyon İnsanları, Eylül Akşamı, Sessiz Eller, Aşk Nereye Kadar, Rüzgar Gülü, Yüzünü Dökme Küçük Kız, Yollar, Yağmur, Zampara – Bir Tek Sen Yalanı Medley, Olmalı mı? Olmamalı mı?)


2004 yılında Bülent Ortaçgil ve Teoman’ın birlikte verdikleri konser dizisinden oluşturulan ve birbirlerinin şarkılarını seslendirdikleri “TEOMAN & BÜLENT ORTAÇGİL” albümü, bu özel koleksiyonda tekrar yayımlanıyor.


“Paramparça, Rüzgar Gülü, Yağmur, İstasyon İnsanları” gibi Teoman şarkılarını Ortaçgil seslendirirken; Teoman, klasik Ortaçgil şarkılarından “Değirmenler, Aşk Nereye Kadar, Sensiz Olmaz, Yüzünü Dökme Küçük Kız” gibi şarkıları seslendiriyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin