TELEVİZYON EVLİKLERİ AİLE FACİASINA DÖNÜŞTÜ

Evlilik programlarında tanışıp evlenenlerin birçoğu bir ay bile evli kalmadan soluğu mahkemede alıyor.

Google Haberlere Abone ol
TELEVİZYON EVLİKLERİ AİLE FACİASINA DÖNÜŞTÜ

TV programında tanışıp evlenen erkekler, boşanamıyor. Evlilik programlarında tanışıp evlenenlerin birçoğu bir ay bile evli kalmadan soluğu mahkemede alıyor. Bu programların mağdurlarından 72 yaşındaki Azimet Çetin ile Ahmet Çakır, evlenip kısa sürede ayrıldıkları eşlerini boşanmak için dahi bulamamaktan yakındı. 


Kadınlar ortada yok!


 2006 yılında eşini kaybeden Azimet Çetin de, 'ikinci bahar' umuduyla katıldığı evlilik programında hayal kırıklığı yaşayanlardan. 15 Ağustos 2008'de 2 yıl önce, Zeynep Barutçu (60) ile evlilik programı aracılığıyla canlı yayında evlenen Çetin, bir hafta sonra eski eşi ve oğlunun mezarını ziyaret etmek üzere memleketi Erzincan'a gitti. Bu arada eşinin küçük oğluyla tartışan Zeynep Barutçu Çetin, evi terk etti. İstanbul'a dönen Çetin, kendisini terk edip Yalova'ya giden eşini ikna edemeyince burada ev kiralayıp yaşamaya başladı. Çetin, yaklaşık 1 ay sonra eşinin akrabalarının yanında kendisine "Sen erkek bile değilsin" demesi üzerine İstanbul'a dönüp boşanma davası açtı. Çetin, eşi bulunamadığı için 2 yıldır boşanamıyor.


'BOŞANAMAZSINIZ'


İstanbul'da bir düğün salonuda müdürlük yapan bir çocuk babası Ahmet Çakır'da (45) eşinden boşandıktan sonra evlilik programına katılıp Güler B. ile evlendi. Çift bir ay bile evli kalmadan geçimsizlik nedeniyle mahkemeye başvurdu. Fakat mahkeme evliliğin çok yeni olduğu gerekçesiyle çiftin boşanma talebini reddetti. İşleri bozulduğu için İstanbul'u terk edip Antalya'ya gitmek zorunda kalan Çakır, "Doğru düzgün birbirimizi tanımadan evlenmeye kalktık. Sürekli para isteyip hiç durmadan konuşuyordu. Boşanmaya çalışıyorum, ama kendisini bir türlü bulamıyorum" dedi. Bu tür vakalarla çok sık karşılaştıklarını belirten avukat Özlem Alp, evlilik programlarında servet avcılarının kol gezdiğine dikkat çekti.


SABAH

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin