TEDxIstanbul bu yıl 'Kolektif bilinç' temasıyla başlıyor!

Türkiye’nin en büyük konferanslarından biri olan TEDxIstanbul, yeni temasıyla TED tutkunlarıyla bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
TEDxIstanbul bu yıl 'Kolektif bilinç' temasıyla başlıyor!

En son 11 Haziran 2016’da düzenlenen “Hareketini Başlat//Ripple Effect” temalı etkinliğiyle binlerce izleyiciyi ağırlayan TEDxIstanbul, sonbaharda yine teknoloji, bilim, sanat, iş dünyasından, gazetecilerden, yazarlardan ve fikir önderlerinden oluşan konuşmacılarıyla TED tutkunlarının karşısında olacak.



Volkswagen Ana Sponsorluğunda 29 Ekim’de gerçekleşecek olan TEDxIstanbul bu sene 8. yılını kutluyor. Dünya çapında şimdiye kadar 4 milyarın üzerinde izlenme rakamına ulaşan TED konferanslarının lisansıyla gerçekleşen TEDxIstanbul “Kolektif Bilinç” etkinliğinde yine 4 binin üzerinde katılımcı bekleniyor.



TEDxIstanbul’da şimdiye kadar Gazeteci Emin Çapa, Sinemanın Sultanı Türkan Şoray,  Yeni Nesil Öğretmen Ahmet Naç, müzisyen Nil Karaibrahimgil, New York Üniversitesi’nden Selçuk R. Şirin, CERN’den Gökhan Ünel, Kişisel Gelişim Gurusu Metin Hara, MSA Kurucusu Mehmet Aksel, Nöroşirürji Uzmanı Prof. Dr. Talat Kırış ve Kriminalist Prof. Dr. Sevil Atasoy gibi isimler konuşma yaptı ve bu konuşmaların videoları online olarak milyonun üzerinde izlenme rakamlarına ulaştı. TEDxIstanbul bu sene de çalışmalarıyla, fikirleriyle, hikayeleriyle iz bırakan iddialı konuşmacıları ağırlayacak. 2 ayrı oturumda farklı alanlardan konuşmacıların çıkacağı etkinliğin biletleri Biletix üzerinden satılıyor. Etkinliğe katılan 4.500 kişi, bu atmosferi yerinde yaşayıp milyonlarca izlenen konuşmaları canlı olarak izleme şansı yakalayacak. Ayrıca kahve aralarında katılımcılarla network kurma ve konuşmacılarla birebir sohbet etme imkanı da bulacaklar.



TEDxIstanbul, 29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 12:30 - 18:00 saatleri arasında Volkswagen Arena'da gerçekleştirilecek. Biletler biletix.com'dan edinilebilir...



TEDxIstanbul “Kolektif Bilinç” Konuşmacıları:



Moderatör: Hande Demirel, Gazeteci



Aslı Şafak, Gazeteci ve Televizyoncu



Ayşe Şule Bilgiç, Pepee’nin Annesi



Bestami Köse, Plansız Gezgin



Evrencan Gündüz, Blues ve Caz Müzisyeni



Faruk Yarman, Savunma Sanayii Duayeni



Dr. Gülcan Özer, Psikiyatr



Sanem Oktar, Kagider Başkanı



Tanfer Dinler, Traktörünü Satan Bilge



Vedat Başaran, Şef



Sabri Tuluğ Tırpan Konuşma ve Demet Evgar ile Müzik Performansı



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin