TATLISES: HASTANE BENİ KULLANDI

Geçtiğimiz yıl silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses, sağlık durumu ve gelecekteki planları hakkında bir basın toplantısı düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
TATLISES: HASTANE BENİ KULLANDI

İstanbul'da tedavi gördüğü bir hastanenin yöneticilerinin kendisini kullandığını ileri süren Tatlıses, Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne de övgülerde bulundu. Tatlıses, tamamen iyileştikten sonra, fizik tedavi üzerine bir hastane açmayı düşündüğünü ifade etti.



İbrahim Tatlıses, Beşiktaş Etiler'de bulunan Tatlıses Kebap'ta basının karşısına çıktı. Fenerbahçe- Kayserispor maçını izleyen Tatlıses'e eşi Ayşegül Yıldız ve oyuncu Aydemir Akbaş da eşlik etti. Tatlıses, sağlık durumunun çok iyi olduğunu, günden güne de iyileştiğini belirti. Mikrofonlara vurarak ve yanında bulunan kişiye şakayla yumruk atarak sağlıklı olduğunu göstermeye çalışan Tatlıses, hastanelerin önemine dikkat çekti.


"Eğer imkanım olursa, Başbakanımızdan da yardım isteyerek fizik tedavi üzerine hastane açmak istiyorum." diyen Tatlıses, İstanbul'da tedavi olmak için gittiği hastaneleri yetersiz gördü. Ünlü sanatçı, Ankara'daki GATA'ya ise övgülerde bulundu. Tatlıses, "Bu konuda bir numara Amerika ise ondan sonra Ankara gelir." diye konuştu. İstanbul'da tedavi gördüğü bir hastanenin yöneticilerinin kendisini kullandığını ileri süren sanatçı, bu konuda şunları söyledi: "Darüşşafaka dediğimiz o hastane çok önemli bir hastane. Fakat oranın işletmecisi beni resmen kullandı. Hala beni internetlerde kullanıyorlar. 'İbrahim Tatlıses hastalara deva oldu, örnek oldu' diyorlar. Robot getirmişler. O robotları bir gün kullanmadım. Ama her gün bir televizyonda beni anlattılar. Hastalar geliyor hayal kırıklığına uğruyor. Ben hayal kırıklığına uğradım. Bunu söylemiş olayım da bazı hastalara örnek olsun."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin