Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu'nu neden hüngür hüngür ağlattı?

Megastar Tarkan, dün Harbiye Açıkhava'da 5. konserini verdi.

Google Haberlere Abone ol
Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu'nu neden hüngür hüngür ağlattı?

10 adlı albümüyle müzik dünyasını sallayan Megastar Tarkan, dün Harbiye Açıkhava'da 5. konserini verdi.



Megastar, Ozan Çolakoğlu'yla hazırladığı albümünün sevilen şarkıları “Yolla”, “Kedi Gibi” ve “Çok Ağladım”ın yanı sıra “Dudu”, “Kış Güneşi”, “Kuzu Kuzu” ile “Öp” gibi eski hit şarkılarıyla da Açıkhava'yı ayağa kaldırdı.



Tarkan, Sezen Aksu imzalı "Beni Çok Sev" adlı şarkısını söylerken çok özel anlar yaşadı. Seyircilerden de eşlik etmelerini istediği şarkıyı ön sıradan izleyen eşi Pınar Tevetoğlu'nun gözlerinin içine bakarak söyleyen Tarkan, binlerce kişinin önünde aşkını ilan etti. Şarkının nakaratını 2 kez okuyan Megastar, "Siz söylüyorsunuz ben dinliyorum ama gözüm hep oraya takılıyor" diyerek eşini işaret etti.



Sonra "Olur böyle şey, ay canım benim" diyerek eşine öpücük gönderen Tarkan, daha sonra "Ne mutlu bana gerçekten, ruh ikimizi can yoldaşımı buldum" dedi. Bu sırada barkovizyondan görüntüsü yansıtılan Pınar Tevetoğlu'nun eşinin romantik sözlerini duyunca hüngür hüngür ağladığı görüldü. Daha sonra şarkının nakaratını söylemeye devam eden Tarkan, "Tut elimden" sözlerini okurken eşinin elini tuttu.



“Beni Çok Sev” şarkısında ayrıca binlerce kişi aynı anda elindeki “Seni hep çok seveceğiz.” pankartını kaldırması Tarkan'ı duygulandırdı. Tarkan 9 ve 10 Temmuz'da da Açıkkava'da sevenleriyle buluşacak.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu'nu neden hüngür hüngür ağlattı?Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu'nu neden hüngür hüngür ağlattı? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin