Tarık Akan’ın kızı evlendi

Özlem Üregül, Canberk Akkaya ile nikah masasına oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Tarık Akan’ın kızı evlendi

Eylül 2016’da hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Tarık Akan’ın kızı Özlem Üregül, Canberk Akkaya ile nikah masasına oturdu. Üregül, düğün günü annesi Yasemin Erkut’un evinden davul zurna eşliğinde çıktı.



Tarık Akan’ın kızı evlendi



Davul zurnayla çıktı



Tarık Akan’ın 1986’da evlendiği Yasemin Erkut’tan olan kızı Özlem Üregül, Canberk Akkaya ile evlendi. İki gün önce basından gizli olarak düzenlenen düğüne, aile yakınları ve çiftin yakın dostları katıldı. Özlem Üregül, annesi Yasemin Erkut’un İstinye’deki evinden davul zurna eşliğinde çıktı.



Tarık Akan’ın kızı evlendi - Resim : 2



Kır düğünü yaptılar



Düğünde Tarık Akan’ın çocuklarının annesi Yasemin Erkut, hayat arkadaşı Acun Günay, büyük oğlu Barış Üregül, Özlem Üregül’ün ikizi Özgür Üregül ve dostları vardı. İstinye bölgesinde yapılan kır düğününe yaklaşık 300 kişi katıldı ve düğün dans gösterileri ile son buldu.



Tarık Akan’ın kızı evlendi - Resim : 3



'Kardeşim çok mutluydu'



Tarık Akan’ın büyük oğlu Barış Üregül, kız kardeşinin düğünü hakkında “Mükemmel bir düğündü. Kardeşim çok mutluydu. Allah ömür boyu mutluluk versin” dedi.



İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Özlem Üregül, 2 yılı aşkın süredir birlikte olduğu Canberk Akkaya’ya “evet” derken eşinin ayağına da bastı. (Hürriyet)



Tarık Akan’ın kızı evlendi - Resim : 4



Tarık Akan’ın kızı evlendi - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin