Tanju Çolak'a 4.5 yıl hapis istendi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, aralarında eski Milli Futbolcu Tanju Çolak’ın da bulunduğu çeteye yönelik sürdürdüğü soruşturmayı tamamladı.

Google Haberlere Abone ol
Tanju Çolak'a 4.5 yıl hapis istendi

Hazırlanan iddianamede, şüpheli İsmail Altınok’un çete lideri olduğu, çete faaliyetlerini Başkent Oto Sanayi arkasında bulunan kendisine ait bir gecekondudan yönettiği savunuldu. Çetenin merkezi olduğu iddia edilen gecekondunun çevresinde yerleşim yerinin bulunmadığı, etrafının tel örgü ve brandalar ile çevrildiği, etrafının güvenlik kamerasıyla izlendiği belirtildi.



Çolak’ın eski bir futbolcu, şüpheli Erman Alaş’ın da eski bir polis olduğuna dikkat çekildi. Çolak için iddianamede, “Kişisel konumu itibari ile zengin olan ve dolandırılacak şahısları tespit ederek Silahlı Suç Örgütüne bilgi verdiği, bu tür olaylardan kendisinin ve suç örgütünün maddi menfaat temin etmesini sağladığı” iddiasına yer verildi. Çete üyesi Levent Çiçek’in de “Ankara ilinde çıkar amaçlı suç örgütü üyesi olması nedeniyle hukuka aykırı eylemlerinden dolayı bilinen” bir şahıs olduğu ifade edildi.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin