Tanita Tikaram ilk İstanbul konserini verdi

90’lı yıllara damgasını vuran ünlü İngiliz pop-folk şarkıcısı, İstanbullu müzik severlerle ilk kez bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Tanita Tikaram ilk İstanbul konserini verdi

Tanita Tikaram, 19 Nisan Cuma akşamı Efes Pilsen sponsorluğunda İstanbullu müzikseverlerle ilk kez bir araya geldi. İngiliz şarkıcı, Ghetto’daki konserinde, bir döneme damgasını vuran Twist in My Sobriety ve Cathedral gibi sevilen parçalarınınyanı sıra “Can’t Go Back” adlı yeni albümünden şarkılarını da hayranları için seslendirdi.



90’lı yılların popüler isimleri arasında yer alan İngiliz pop-folk şarkıcısı ve şarkı sözü yazarı Tanita Tikaram, Efes Pilsen sponsorluğunda, 19 Nisan 2013, Cuma akşamı Ghetto’da gerçekleştirdiği ilk İstanbul konserinde müzikseverlere keyifli vekaliteli müzik dolu bir gece yaşattı.



Çıkış albümü Ancient Heart’ı 1988 yılında henüz 19 yaşındayken çıkartan Tanita Tikaram, Twist in My Sobriety ve Good Tradition şarkıları ile Avrupa listelerinde ilk 10’a girmeyi başarmış; Türkiye'de de önemli bir takipçi kitlesi yakalamıştı. Ünlü sanatçı, 25 yıllık müzik yolculuğunda ilk kez Efes Pilsen sayesinde İstanbul’a geldi. En sevilen ve bilinen eski parçalarının yanı sıra Eylül 2012’de çıkardığı Can’t Go Back adlı albümünden birçok yeni şarkısını, İstanbul’daki hayranları için seslendirdi.       


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin