'Tam da hissettiğim gibi, şahane bir iş yapıyoruz'

Burcu Özberk, Bestyle'a samimi açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
'Tam da hissettiğim gibi, şahane bir iş yapıyoruz'

Kanal D’nin ekrana geldiği günden itibaren ilgiyle izlenen dizisi Afili Aşk’ın başrol oyuncularından Burcu Özberk, BeStyle dergisi için objektif karşısına geçti. Ünlü oyuncu güzelliği ile olduğu kadar samimi açıklamaları ile de dikkat geçti.



"Burcu Özberk, BeStyle için objektif karşısına geçti" Galerisine Göz At



'Tam da hissettiğim gibi, şahane bir iş yapıyoruz'



Afili Aşk için "Aile sıcaklığını hissedeceğim bir iş istiyordum. Senaryoyu okuduğumda, tam olarak o hissin karşılığını aldım" diyen güzel oyuncu, dizinin başarısını şu sözlerle açıkladı:



"Yönetmen ile deneme çekimine gittim. Onun insanlara yaklaşımı, çalışkanlığı, yönlendirmesi beni çok etkiledi. Çağlar’ın (Ertuğrul) partnerim olması ve onunla enerjimizin tutması da önemli bir faktördü. Yapımcımız ile daha önce tanışmıştım. Akademisyen kişiliği ve işe olan inancı, Kanal D ile tekrar çalışma isteği... Hepsi bir araya gelince, bende tüm parçalar tamamlandı. Ve tam da hissettiğim gibi, şahane bir iş yapıyoruz."



'Tam da hissettiğim gibi, şahane bir iş yapıyoruz' - Resim : 2



Sevilen oyuncu, yaşamını ve aşka bakış açısını ise şöyle anlattı:



"Yaşam akışındayım, bu akışta hayatımda büyük değişimler oldu. Çıkardığım tek sonuç var; sen dengede kalırsan, her şeyin üstesinden gelirsin. Hayatta bambaşka gerçeklerin olduğunu öğrendim. Daha sakin ve dingin yaşamaya başladım. Gerçek olmayan hiçbir şeyi ve hiç kimseyi çevremde tutmamaya başladım. Ama beni dinç tutan, hayata pembe gözlüklerle bakmamı sağlayan bir çocuk içimde hep var. Aşk bana doğayı, özü, savunmasızlığı, inancı, tutkuyu ifade ediyor. Tabii biraz da kaosu… Aşkın dokunduğu yer, her birimizde ayrı… Aşkı nasıl tanımladığımız da…"



'Tam da hissettiğim gibi, şahane bir iş yapıyoruz' - Resim : 3



Afili Aşk yeni bölümleri ile her Çarşamba akşamı Kanal D’de.



'Tam da hissettiğim gibi, şahane bir iş yapıyoruz' - Resim : 4



'Tam da hissettiğim gibi, şahane bir iş yapıyoruz' - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin