Survivor'da Türk finaline kimler kaldı, Yunan şampiyonu kim oldu?

Survivor'da Yunan şampiyonu ve Türk finaline kalan isimler belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da Türk finaline kimler kaldı, Yunan şampiyonu kim oldu?

Survivor 2019'da Yunanistan şampiyonu ve Türkiye finaline kalan isimler belli oldu. Peki, Survivor'da Yunan şampiyonu kim oldu ve Türk finaline hangi isimler kaldı?



TV8'in sevilen yarışması Survivor, dün akşam 109. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Büyük bir ilgiyle izlenen yarışmanın bu akşamki bölümünde Türk yarışmacılar arasında yarı final, Yunan yarışmacılar arasında ise final heyecanı yaşandı. Peki, Survivor'da bu akşam neler oldu?



Türk finaline kimler kaldı?



Survivor'da Türk finali öncesi yarı final heyecanı yaşandı. 4 yarı finalistin ikisi olan Emre ve Seda canlı yayında sms oylamasına kaldı. Yapılan oylama sonrası Emre, hayallerine veda etti ve böylelikle Seda, Yusuf ve Okay, ikinci oylamaya kalmayı başardı.



İkinci oylama sonrası ise finalistler Yusuf ve Seda oldu...



Survivor Türkiye finali ne zaman?



Survivor'ın Türkiye final bölümü 1 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Survivor 2019'un finali bu kez Kıbrıs yerine Bodrum'da olacak.



Yunanistan şampiyonu kim oldu?



Survivor 2019'da Yunan şampiyonu belli oldu. Katerina Dalaka, Dimitra Vamvakousi, Nikos Kosmas ve Afroditi Skafida'nın finale kaldığı Yunan bölümünde ilk elenen isim Afroditi oldu. Afroditi'nin ardından ise Nikos elendi. Böylelikle son 2'ye kalan yarışmacılar Dalaka ve Dimitra oldular.



Survivor 2019'da Yunanistan şampiyonu Dimitra oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin