SURVIVOR'DA MESUT YAR'A 'TUHAF' SUÇLAMA

© MEDYATAVA- Show TV'de yayınlanan Survivor'ın yarışmacılarından İhsan, Posta'nın TV yazarı Mesut Yar'a neden yüklendi? Acun Ilıcalı'nın tavrı ne oldu?

Google Haberlere Abone ol
SURVIVOR'DA MESUT YAR'A 'TUHAF' SUÇLAMA

Survivor’ın yarışmacılarından İhsan, "Survivor’ın birincisi belli" başlıklı yazısında kendisini birinci ilan eden televizyon yazarı Mesut Yar’a programda suçlamalarda bulundu.


İhsan, Survivor'da Mesut Yar'ın bu yazıyı kasıtlı yazdığını ve kendisinin muhtemel birinciliğinin önüne geçtiğini söyledi ve Yar'la ilgili tv8 Genel Müdürü Abiş Hopikoğlu'nun açıklamasını gündeme getirdi. İhsan'a Acun Ilıcalı'nın yorumu ise şu oldu: "Survivor gibi heyecanlı finali olan bir yarışmanın şampiyonunun daha çekilmeden İhsan olduğunu yazıp töhmet altında bırakması yakışmadı doğrusu. Sonuç itibariyle kendisi de bu sektörde olan biri niye böyle bir şey yaptı onu anlamakta güçlük çekiyorum."


Mesut Yar'ın 6 Temmuz 2010 tarihinde ne yazmıştı:


Survivor'un galibi belli mi?


Survivor Kızlar Erkekler açık ara önde kapattı pazar gecesini. Yarışmanın gideni Gizem olunca izlenme oranı ikiyle çarptı kendini... Bilmeyenler için Var mısın Yok musun’dan itibaren başlayıp Survivor’da zirve yapan bir aşktan söz ediyoruz. Birbirini koruyup kollayan iki sevgili aynı potaya düşünce ayrılık da kaçınılmaz oldu... Acun’dan torpilli olduğunu düşündüğümüz Hakan’ın kulisler karşısındaki yalnızlığı kişisel olarak içimi acıtsa da bu yarışmanın altını çizdiği başka bir durum vardı... Hepsi bir önceki koşuda “iyilik timsali” olan bu arkadaşlar, insan içine çıkamayacak kadar nasıl değiştiler? En yakın şık, başlarına güneş geçmiş olması. O da değilse, suyunda bir enayilik var Panama’nın... Neyse. İnternet sitelerinde yarışmanın sonucu açıklandı zaten. Bilmeyenler için bunu da not düşelim; Survivor’un çekimleri çoktan bitti ve iddiaya göre yarışmayı İhsan kazandı! Bu haber işin heyecanını alır mı, bilemem elbette. Ama şunu biliyorum ki, Survivor’un ballı reytingi geçen hafta veda eden Türk Malı’ndan doğan reyting açığını kapatacak Show TV’nin... Çünkü, bir sonraki bölümü merak ettirir kıvama geldi yarışma; Sezar’ın hakkı Sezar’a...


© MEDYATAVA-2010

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin