Survivor'da kim elendi? İşte, adaya veda eden isim!

SMS oylaması sonucunda adaya veda eden isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da kim elendi? İşte, adaya veda eden isim!

TV8'in fenomen yarışması Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu. Bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Türk takımında Atakan, Kaan ve Bora eleme adayları olmuştu. Yapılan SMS oylamasıyla birlikte adaya veda eden isim belirlendi. Peki, Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden o isim...



Ekranların heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta zorlu anlar yaşayan Türk takımı, Yunan takımına karşı dokunulmazlıkları kaybetti ve takımlarından eleme adayları çıkardı. 3 isim arasında yapılan SMS oylamasıyla birlikte hayallerine veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden o isim.



Survivor'da kim elendi?



Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Türk takımı geçtiğimiz günlerde 3 eleme adayı çıkarmıştı. Eleme adaylarından olan Atakan, Kaan ve Bora arasından bir isim bu akşam yapılan SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda etti.



Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan mücadelesine veda eden isim en az oyu alarak Kaan oldu.



Survivor'da kim elendi? İşte, adaya veda eden isim!



Ödül oyununu hangi takım kazandı?



Heyecan dolu yarışma programı Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan mücadelesinde bu akşam iki takım yarışmacıları da lezzetli bir ödül için mücadele verdiler. Atışın oldukça önemli olduğu oyunda, yarışmacılar sıcak hava şartlarında zorlu anlar yaşadı. Kıran kırana süren mücadeleyi 10-8'lik skorla Türkiye kazandı ve ödülleri olan çikolatayı afiyetle yediler.



İletişim oyununda duygusal anlar



Survivor'da bu akşam oynanan iletişim oyunu duygusal anlar yaşattı. Murat Ceylan'ın ödülü açıklamasının ardından Seda, Atakan, Sude ve Melisa gözyaşlarına boğuldu. Ailelerinden gelecek olan resimli mesajları okuyacak olan yarışmacılar kazanabilmek için ellerinden geleni yaptı. Erkeklerde ödülü kazanan isim Hikmet olurken, kadınlarda ise Seda oldu.



Ödülü kazanamayan Atakan yarışma sonrasında duygu boşalması yaşadı ve dakikalarca gözyaşlarını tutamadı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin