Survivor'da gergin eleme gecesi: Kim veda etti? İşte yanıtı...

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı dün gece belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da gergin eleme gecesi: Kim veda etti? İşte yanıtı...

Hürriyet'te yer alan habere göre, Survivor'da kim elendi sorusu dün akşam en sürpriz şekilde cevap buldu. Survivor'da Tuğba Özay SMS birincisi olarak haftanın en süpriz hamlesine imza atmış oldu. Tuğba Özay SMS'te birinci olarak elenme potasındayken hem eleme potasından çıkmış hem de elenmek üzere bir isim söyleme hakkını elde etmiş oldu. 



Tuğba Özay'ın SMS birincisi olmasıyla birlikte dengeler bir anda değişti ve Survivor'da SMS ikincisinin de elenme adayı söyleme hakkına sahip olacak olması işleri karıştırdı.



Yaşanan gelişmeler ile Yunus Günce'nin yanında iki isim daha elenme potasına girmiş oldu. Survivor'da Ünlüler takımının en çok oy olan ikinci ismi de Ezgi olunca elenme konseyinde bütün hesaplar karıştı. Tuğba Özay eleme potasından çıkıp Mehmet'in adını söylerken, Ezgi'de Nagihan'ın adını söyleyerek eleme potasına üçüncü ismi çıkarmış oldu.. Peki Survivor'da kim elendi?



SMS oylaması sonuçlarına göre, Mehmet, Nagihan Karadere ve Yunus Günçe arasında en az oyu alan yarışması olan Mehmet Özyay elendi.  Survivor’a bu hafta veda eden isim olan Mehmet Özyay gözyaşları içinde arkadaşlarıyla vedalaşarak adadan ayrıldı.



Zafer ve Semih diskalifiye oldu mu?

Survivor'da gergin eleme gecesi: Kim veda etti? İşte yanıtı...



Ünlüler takımında elenme heyecanı yaşanırken, gönüllüler adasında Acun Ilıcalı'nın açıklamasıyla büyük bir şok yaşandı. Semih ve Zafer'in kavga ettiği tahmin edilirken,Acun Ilıcalı adada talihsiz bir olay yaşandığını ve ancak görüntüleri izleyerek karar verebileceklerini sözlerine ekledi ve konuyla alakalı alınacak kararın yarın akşam açıklanacağını bildirdi. Sosyal medyada yapılan yorumların en yoğunlaştığı olay ise Zafer'in Semih'e Hindistan cevizi fırtlattığı ve olası bir kavganın gerçekleştiği akla gelen ilk tahminler arasında. Peki Zafer ve Semih diskalifiye olacak mı? gözler yarın akşamda belkide konseyden çıkan oylama ile sonuca ulaşacak.



Acun Ilıcalı Semih Öztürk ve Zafer Mete hakkındaki gelişmeleri şöyle açıkladı;



-“Hiç tasvip edemeyeceğimiz ve olmaması için çok çaba gösterdiğimiz bir olay yaşandı. Semih ve Zafer arasında. Şu anda Semih ve Zafer burda değil. Şu anda görüntüleri izleme şansımız olmadı. Malesef çok yorumda yapamıyorum. Oturup görüntülere bakılıp bir değerlendirme yapılması gerekiyor. Tek söyleyebileceğimiz bu akşam ikisi de sizinle olmayacak iki ayrı yerde olacaklar. Yarın görüntüleri seyredip ona göre bir karara varacağız. O kararı da acil durum konseyi yapıp orda size açıklarız. Hiç tasvip etmediğimiz bir gerilim vardı malefef bu gerilim başka bir boyuta geçti. Size verebileceğim bilgi şu anda bu kadar. Yarın akşam acil durum konseyi olacak. Görüntüler izleyip kararımızı verip size açıklayacağız. Şuandaki durum hemen karar verebileceğimiz durum değil’.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin