Survivor'da dün sembolü kim kazandı?

Survivor yarışmasında dün akşam bireysel dokunulmazlık sembolü oyunu oynandı.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dün sembolü kim kazandı?

Survivor yarışması dün akşam oldukça heyecanlı bir sembol ödülü günü geçirdi. Survivor'da yarışmacılar bu zamana kadar aldıkları semboller ile bir can sahibi olurken, her kaybettikleri oyunda bir canları eksildi ve sonuca ulaşıldı. Peki Survivor'da dün akşam sembol ödülünü kim kazandı?



Survivor'da dün akşam kıyasıya bir yarışın ardından sembol ödülü heyecanı yaşandı. Bu ödül sayesinde kazanan yarışmacılar iki hafta öncesinden dokunulmazlık kazanacak ve birleşme partisine gideceklerdi.



Erkeklerde Furkan, tüm rakiplerini yenerek birinciliği elde ederken Adem'in tek canı ile gösterdiği performans oyunu hareketlendirdi. Kadınlarda ise bireysel sembollerin başarılı ismi Sema sakatlığından dolayı dün sembol finalinde oynayamadı.



Kadınlarda ise ünlüler takımının bayan yarışmacıları teker teker elenirken, gönlülüler takımının iki kadın yarışmacısı finale kaldı. Elif ve Tuğçe arasında geçen finali Tuğçe kazanarak kadınlarda birinciliği elde etti ve Furkan ile Tuğçe iki hafta öncesinden dokunulmazlığı elde ederek birleşme partisine gitmesi kesinleşen ilk yarışmacılar oldular.



Survivor yeni bölüm fragmanında ağır hava şartları yarışmacıları zorluyor. Tüm gece, hatta sabaha kadar yağmur altında kalan yarışmacılar çok kötü bir gece geçiriyorlar. Tüm bunlar yaşanırken barınakların yetersizliğinden bahseden Tuğçe takımın erkek yarışmacıları hakkında zehir zemberek açıklamalar yapıyor..



'Bizim erkeklerimiz bir barakayı yapmayı beceremedi, ben hepsinden daha erkeğim' diyerek tepkisini dile getiren Tuğçe geceye damga vuracak sözler söylüyor.



SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK HEYECANI



Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynanacak. İki takım içinde oldukça önemli olan dokunulmazlık oyununda adaya birleşme partisi öncesinde kimse veda etmek istemiyor. Bu yüzden akşamki yarışmanın oldukça zorlu geçmesi bekleniyor..


Etiketler survivor tv8
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin