Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, elemeye hangi isimler kaldı?

Dün akşam yayınlanan bölümün ardından iki isim eleme potasına girdi.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, elemeye hangi isimler kaldı?

TV8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyununu, uzun zaman sonra Ünlüler kazandı. Erdi ve Berna, ilk eleme adayları oldular.



Survivor'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda adeta nefes kesen bir mücadele yaşandı. Ekranların herkes tarafından büyük bir hızla devam eden, dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen survivor'da heyecan doruktaydı. Ünlüler ve gönüllüler takımı dün akşam adalarından bir kişinin gitmemesi için mücadele etti. Sema Apak 1 ay sonra ilk defa sahalara dönerken; Gönüllüler takımında tartışma çıktı. Fikrinin alınmadığını düşünen Berna, "Bana da sorun. Ben de bir yarışmacıyım..." diyerek Ogeday'a yüklendi. İkili arasındaki tartışma ses tonu yükselerek bir süre devam etti. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler oldu? İşte nefes kesen mücadelenin detayları.



Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?



Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. İki takım içinde oldukça önemli olan dokunulmazlık oyununda adaya birleşme partisi öncesinde kimse veda etmek istemiyor. Bu yüzden bu akşam oynanan yarışma oldukça çekişmeli geçti. Ünlüler ve Gönüllüler takımı adeta kanlarının son damlasına kadar mücadele ettiler. Ünlüler takımında Serhat Akın hasta olduğu için oyunlarda yer almadı. Fakat Sema Apak 1 aylık sakatlığın ardından sahalara muhteşem bir dönüş yaptı. Oynadığı oyunların ardından ilk defa yarışmaya çıkıyomuşçasına heyecanlandım sözlerini kullandı. Gönüllüler takımı bu akşam oynanan oyunun ilk turunu rahatlıkla kazandılar. İkinci turda ise ünlüler takımı rüzgarı esti. Aralarındaki gerginlik nedeniyle motivasyonu düşen Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu Ünlüler’e kaptırdı. Böylece 3 hafta gibi uzun bir süre sonra ünlüler takımı kazandı.



Eleme adayları kimler oldu?



Haftalar sonra Ünlüler takımını konseye gönderen Gönüllüler konsey heyecanı ve gerginliği yaşadu. Ada konseyinde gönüllüler takımından adı en çok yazılan Erdi ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi Tuğçe ise Berna'nın adını verdi. Böylece eski iki arkadaş haftanın ilk eleme adayları oldu.



Sembol oyununu kim kazandı?



Survivor'da dün akşam kıyasıya bir yarışın ardından sembol ödülü heyecanı yaşandı. Bu ödül sayesinde kazanan yarışmacılar iki hafta öncesinden dokunulmazlık kazanacak ve birleşme partisine gideceklerdi.



Erkeklerde Furkan, tüm rakiplerini yenerek birinciliği elde ederken Adem'in tek canı ile gösterdiği performans oyunu hareketlendirdi. Kadınlarda ise bireysel sembollerin başarılı ismi Sema sakatlığından dolayı dün sembol finalinde oynayamadı.



Kadınlarda ise ünlüler takımının bayan yarışmacıları teker teker elenirken, gönlülüler takımının iki kadın yarışmacısı finale kaldı. Elif ve Tuğçe arasında geçen finali Tuğçe kazanarak kadınlarda birinciliği elde etti ve Furkan ile Tuğçe iki hafta öncesinden dokunulmazlığı elde ederek birleşme partisine gitmesi kesinleşen ilk yarışmacılar oldular.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin