Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Ada konseyinin ardından haftanın eleme adayları belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor'da dokunulmazlık oyunu, pazar günü oynanan oyunların ardından bu haftanın yeni eleme adaylarını belirledi.



Cumartesi günü gerçekleştirilen ilk dokunulmazlık oyununda iki ismin belirlenmesinin ardından pazar akşamı dokunulmazlık için yeniden mücadele eden yarışmacılar, ciddi bir mücadele sergiledi. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?



Survivor dokunulmazlık oyunu pazar akşamı heyecan dolu dakikalara sahne oldu. Ringe çıkarak rakiplerinin elindeki objeyi yere düşürmek için çaba gösteren yarışmacılar, pazar akşamının eleme adayları arasında kendi arkadaşlarının olmaması için ellerinden geleni yaptı.



Dokunulmazlığı kim kazandı?



Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu renkli dakikalara sahne oldu. Ringde rakibinin elinde tuttuğu objeyi düşürmek için çaba gösteren yarışmacılar, büyük efor sarf etti. Gönüllüler takımında mücadele eden Murat, kendince geliştirdiği yöntemle rakibinin etrafında tur attı. Rakibi Adem, Murat'ın bu taktiğini 'Başım döndü Murat yeter' şeklinde esprili bir dille eleştirdi. Oyunun kazananı Ünlüler takımı oldu.



Eleme adayları kimler oldu?



Gönüllüler dokunulmazlığı kaybetmesinin ardından 3 kişiyi aday olarak göstermek zorunda kaldı. Ada konseyinde yarışmacıların tercihleri ise şu şekilde oldu;



Cumali'nin yazdığı isim Birsen

Anıl'ın yazdığı isim Damla

Damla'nın yazdığı isim Nagihan

Hilmicem'in yazdığı isim Damla

Murat'ın yazdığı isim Damla

Yağmur'un yazdığı isim Birsen

Hakan'ın yazdığı isim Birsen oldu.



Oylama sonucuna göre ise çıkan sonuçlar şu şekilde;



Damla 5 oy

Birsen 3 oy

Nagihan 1 oy



Buna göre haftanın eleme adayları Cumali, Hakan ve Damla oldu.



Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı!



Survivor'ın bu akşam (16 Nisan) ekrana gelecek olan yeni bölüm fragmanında ünlüler takımında Merve ve Yiğit arasında gerilim yaşanıyor. Gerilimin fitilini ise Sahra ateşliyor.



İşte, 16 Nisan akşamı yayınlanacak olan bölümden görüntüler;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin