Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Survivor Türkiye - Yunanistan mücadelesinde heyecan tüm hızıyla sürmeye devam ediyor. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine keyifli anlar yaşatan Survivor'da bu akşam dokunulmazlık mücadelesi yer aldı. Elenmemek adına son ana kadar savaşan yarışmacılar, parkurda zorlu anlar yaşadılar. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?



TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor'da bu hafta iki takım yarışmacıları da kıyasıya mücadele verdi. En önemli oyun olan dokunulmazlık için mücadele veren yarışmacılar, sıcak havanın altında parkurlarda ter dökmeye devam ettiler. Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?



Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?



Yarışma programı Survivor'da dün akşam Türk ve Yunan takımları haftanın birinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Oldukça zorlu bir parkurda kıyasıya mücadeleye sahne olan oyununun sonunda kazanan 10-4 skorla Türk takımı oldu.



İkinci dokunulmazlık oyununda ise Türkiye yine fırtına gibi esti ve bu hafta takımını koruma altına aldı. Yunanistan ise iki oyunu kaybederek eleme adayları çıkarmak zorunda kaldı.



Eleme adayları kimler oldu?



Survivor'da bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Yunanistan takımından ilk eleme adayı takım kararıyla İoulieta oldu. İkinci eleme adayı ise bireysel dokunulmazlığı kazanan ismin belirlediği Spyros oldu. Üçüncü eleme adayını ise bayanlarda bireysel dokunulmazlığı kazanan Ria belirledi. Üçüncü eleme adayı Vasilis oldu.



Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?



Geçen hafta kim elenmişti?



Geçen hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Türk takımı 3 eleme adayı çıkarmıştı. Elenme adaylarından olan Atakan, Okay ve Kader arasından bir isim SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda etti.



Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan mücadelesine veda eden isim en az oyu alan Kader Karakaya olmuştu.



İki takıma da kadın yarışmacı



Survivor'da sürpriz açıklamalar yapan Acun Ilıcalı bu hafta iki yeni yarışmacı katılacağını belirtti. Hem Yunanistan hem de Türkiye takımına katılacak olan iki kadın yarışmacıdan, Yunan takımına katılacak olan isim belli oldu. Survivor'da Yunan takımına katılacak olan isim Katerina Dalaka olacak. Türk yarışmacının kim olacağı henüz belli olmadı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin