Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Ada konseyinin ardından, haftanın elemeye kalan isimleri belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

TV8'in fenomen yarışması Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyunu dün akşam oynandı. İlk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı ve eleme adayları Turabi ve Mustafa Kemal oldu. Survivor 2018'de ikinci dokunulmazlık oyununu yine Gönüllüler kazandı. Peki Survivor'da dün akşam ikinci eleme adayı kim oldu?



Survivor’da Kıbrıs finali kalmak isteyen yarışmacılar, açlıkla mücadele ederken bir yandan dokunulmazlık oyunu stresi yaşıyor. Survivor yarışmacıları Dominik’in en önemli oyunu dokunulmazlık oyununu kazanarak Survivor mücadelesine devam etmek istiyor. Mustafa Kemal ve Turabi‘nin eleme adayı olmasının ardından oynanan dokunulmazlık mücadelesini yine Gönüllüler Takımı kazanarak üçüncü eleme adayı da Merve Aydın olarak belirlendi.



Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?



Heyecanın hız kesmeden sürdüğü Survivor'da dokunulmazlık oyunu dün akşam yine kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Survivor’da oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda kazanan takım, oldukça zorlu ve yorucu bir parkurda yarışan yarışmacılarının nefes kesen mücadelesinin ardından belli oldu. İkinci dokunulmazlık oyununun galibi dün olduğu gibi gönüllüler takımı oldu.



Eleme adayları kimler oldu?



Haftanın ikinci dokunulmazlığını da kaybeden ünlüler takımı arasında yapılan ada konseyinde Merve, en çok oyu olarak takım arkadaşları tarafından eleme potasına gönderildi.



Bu hafta yapılan dokunulmazlık oyunları ve eleme konseylerinin ardından, ünlüler takımından Mustafa Kemal Kurt, Turabi Çamkıran ve Merve Aydın eleme potasına çıktı. Bu üç isimden biri 11 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde adaya veda edecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin