Survivor'da bu hafta kim elendi?

SMS oylamasının ardından adaya veda eden isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da bu hafta kim elendi?

Survivor eleme gecesine, kural ihlali skandalı damga vurdu. Dört yarışmacının iletişim kuralı ihlali yaptığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı isimleri tek tek açıkladı ve kuralları ihlal edenlere yaptırım uygulanacağını belirtti.



Eleme potasında kadınlarda en başarılı isim Sude ve en çok oyun kaybeden isim Melisa vardı. Peki, Survivor’da kim elendi? İşte, oylama sonucu Survivor’da elenen isim...



Survivor’da takımlar ayrıldıktan sonra ilk eleme gerçekleşti. Survivor’da iki Türk yarışmacı eleme potasına girdi. Eleme adayı olan Melisa ve Sude’den biri elendi.



Survivor’da bu hafta eleme gecesinden çok ihlaller ve olaylar konuşuldu. Survivor’da elenen isim bazı arkadaşları ile vedalaşmadı. Tartışmaların yanı sıra son bölümde ortaya çıkan iletişim ihlali şaşkınlık yarattı.



Okay, Yusuf, Büşra ve Melisa’nın Dominik’te bir kaptan aracılığıyla ailelerine mesaj gönderdikleri ortaya çıktı. Acun yarışmacılara yaptırım uygulanacağını açıkladı. Peki Survivor’da kim elendi?



Survivor'da kim elendi?



Acun: Dominikte bir eleme konseyi. İki Türk yarışmacıdan biri gidecek. Melisa ve Sude.



Sude: Buraya ne istediğimi bilerek geldim. Kötü bir hırstansa kararlı bir azmi tercih ettim. Takıma her anlamda yardımcı olmaya çalışıyorum. Elimden gelenin fazlasını yaptım. Vicdanım rahat. Kalmak istiyorum. İzleyicilerin kararı.



Melisa: Performansımın istediğim gibi olmadığını biliyorum. 15 senedir kendi sporumla uğraşıyorum. 15 senedir suyun içindeyim. Potadayım. Böyle bir şeyi bekliyordum. En yakın arkadaşımla buradayım. Hayırlısı olsun.



Acun: Oylama yaptım. Sonuçta iki takım neredeyse eşit, seyircilerin gözünde. Ancak sahada 6'ya 1.



Seda: İki takım da çok iyi. Ufak hatalar yapan kaybediyor. Belli ki bundan sonra best oflar bayraklar göreceğiz. Önemli olan takım olabilmek.



Yusuf: Açıkçası biraz adaptasyon sorunu yaşadık. Son oyunlar bayrağa kaldı bu iki takım arasındaki rekabeti gösterir. Kaybedince adada sorun yaşamadık. Motivasyonumuz yüksek.



Dalaka: Yakında güzel günler göreceğiz. Güçlü bir takımız. Takımımızdan birinin eksilmesi bizi güçlendirebilir.



Hikmet: Bizim takımımız daha iyi. Kaybettiğimiz oyunda farklı bir strateji yaptık o yüzden yenildik. Artık bunu uygulayacağız.



Survivor'da bu hafta kim elendi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin