Survivor'da beklenmeyen isim adaya veda etti!

Survivor SMS sonuçlarından büyük bir sürpriz çıktı!

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da beklenmeyen isim adaya veda etti!

Hürriyet'te yer alan habere göre, Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu sosyal medya adeta sallandı.



Survivor 2016'da bu hafta nefes kesen dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme potasında elenme adayları belli oldu.  İki takımda Survivor'da kalabilmek için tüm güçleri ile dokunulmazlık oyunlarında performans gösterdi. Oynanan iki  dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlülüler takımı Semih, Yattara ve Nagihan'ı eleme potasına çıkardı. Peki Survivor'da kim elendi? İşte Survivor'da elenen isim..



Survivor'da oynanan iki dokunulmazlık oyununuda kaybeden ünlüler takımı ada konseyi öncesinde stresli bir bekleyişe  girdi. Yarışmanın bitimine aylar kala artık kimse adaya veda etmek istemiyor. Ünlüler takımı ada konseyinde öncelikle  takım kararıyla Semih en fazla ismi yazılan kişi olarak ilk aday olmuştu. Ardından bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Yunus Günçe, Yattara'nın adını söyledi ve iki aday ilk elemenin ardından belli olmuştu. Ünlüler takımı ikinci  oynanan oyunuda kaybedince Nagihan otomatik olarak 3. aday seçildi.



Bilindiği üzere Atakan oyun sırasında kafasını  çarparak ciddi bir sağlık problemi geçirmiş ve bu haftaki oyunlarda dokunulmaz olarak seçilmişti.Survivor'da bu akşam en düşük SMS oyunu almış olan yarışmacı adaya veda etti.



SURVİVOR'DA ADAYA KİM VEDA ETTİ?



Survivor SMS sonuçları 31 Mayıs 2016 açıklandı. Survivor SMS sonuçlarına göre Yattara sonuncu olarak adaya veda ederken Semih 2. oldu ve gecenin sürprizini yapan Nagihan birinci oldu.



Survivor'da beklenmeyen isim adaya veda etti!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin