Survivor büyük ödülünün ilk turunu kim kazandı?

Büyük ödül için nefes kesen mücadele...

Google Haberlere Abone ol
Survivor büyük ödülünün ilk turunu kim kazandı?

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor 2017'nin yayınlanan son bölümünde oynanan ve Acun Ilıcalı'nın Türk televizyon tarihinde ve Survivor tarihinde bir ilk olarak duyurduğu 'otomobil ödül oyunu'nun ilk turunu Ünlüler takımı kazandı. İşte İlhan Mansız ile Serhat Akın arasındaki tartışmanın damga vurduğu son bölümde yaşananlar.



Survivor büyük ödülünün ilk turunu kim kazandı?



İlk tur Ünlüler'in



Survivor son bölümde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı, Acun Ilıcalı'nın "Survivor ve Türk televizyon tarihinde bir ilk" dediği otomobil ödülü için karşı karşıya geldi. Sabriye'nin gözyaşları içinde, "İlk arabam olacak" dediği oyununun ilk tur kazananı ünlüler takımı oldu.



Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı



Acun Ilıcalı, otomobil ödülü oyununun kural değişikliğiyle oynanacağını açıkladı. Böylece yeni kurala göre ilk turu son bölümde oynanan oyun 10'da bitti. Perşembe günü ikinci turu oynanacak ve yine 10'da bitecek yarış sonrası otomobili kazananlar belli olacak. Beraberlik durumunda ise 5 sayılık final turu oynanacak.



Survivor büyük ödülünün ilk turunu kim kazandı? - Resim : 2



İhan Mansız - Serhat Akın tartışması



Son bölümde ayrıca İlhan Mansız ile Serhat Akın arasındaki tartışma damga vurdu. Serhat'ın oyun sırasında "hızlı ol" diye seslenmesine sinirlenen İlhan "ne bağırıyorsun" diye tepki verdi. Bunun üzerine sözlü atışan ikili birbirinin üzerine yürüdü.



İşte, Survivor yeni bölüm fragmanı!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin