Survivor 2020'nin ilk yarışmacısı hangi ünlü oyuncu oldu?

TV8'in fenomen yarışması için hazırlıklar başladı.

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2020'nin ilk yarışmacısı hangi ünlü oyuncu oldu?

Acun Ilıcalı, Survivor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Survivor 2020'nin ünlüler takımında yarışacak ilk isim, oyuncu Ersin Korkut oldu.



Survivor 2020'nin ilk ismi belli oldu



Hürriyet'te yer alan habere göre; ünlü oyuncu Ersin Korkut, TV8'in fenomen yarışması Survivor'ın yeni sezonunda, ünlüler kadrosunda olacak. Ilıcalı’yla anlaşan Korkut'un program için haftalık 20 bin lira alacağı da iddia edildi.



Survivor 2020'nin ilk yarışmacısı hangi ünlü oyuncu oldu?



Ersin Korkut kimdir?



Ersin Korkut 8 Kasım 1977'de Hakkari'de doğdu. Korkut, İstanbul'a gelmeden önce Hakkari'de taksi şoförlüğü yaptı. Korkut, teyzesinin oğlu olan sinemacı Yılmaz Erdoğan'ın desteğiyle İstanbul'da oyunculuğa adımını attı.



Akrabasının Merter'de bir pizzacıda çalıştığını duyan Yılmaz Erdoğan, Korkut'u Beşiktaş Kültür Merkezi'nde çalışması için yanına çağırdı. Korkut, 2000 yılında BKM'nin çeşitli birimlerinde görev almaya başladı.



Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyununun arka kadrosunda çalışırken, oyunda kendisi için uygun bir rol fark etti. Oyunda oynamak isteyen Korkut'a, Yılmaz Erdoğan bir rol verdi.



Daha sonra Cem Yılmaz ile birlikte reklamda rol alan Korkut, canlandırdığı rollerdeki ilginç şivesi ve rol aldığı reklamdaki "Doktor bu ne?" repliği ile tanındı.



BKM bünyesinde hazırlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı televizyon programındaki komik tiplemeleri ile beğeni toplayan Korkut oyunculuk yolculuğuna sinema filmleri de ekleyerek kariyerine devam ediyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin