Survivor 2019'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazan takım belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2019'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor Türkiye - Yunanistan son hız devam ederken, yarışmacılar hem zorlu ada koşulları hem de güç ve dayanıklılık isteyen parkurda mücadele etmeye devam ediyor.



TV8'in fenomen yarışması Survivor 2019'da geçtiğimiz hafta dokunulmazlığı kaybeden Türkiye takımı bir yarışmacısına veda ederek Ecem'in gidişiyle bir kişi eksilmişti. Peki bu haftaki dokunulmazlık oyununa daha hırslı çıkan Türkiye takımı, Yunanistan'ı alt etmeyi başarabildi mi?



İşte, Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı sorusunun cevabı!



Survivor'da mücadele hız kesmeden devam ederken, yarışmacılar da hem adada açlıkla boğuşuyor hem de zorlu parkurlarda ter döküyor. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlığı kaybeden Türkiye takımı bir yarışmacına veda etmişti. Peki Ecem'in gidişiyle bu haftaya daha istekli ve hırslı çıktığı görülen Türkiye takımı yarışmacıları dokunulmazlığı kazanabildi mi? Sabriye'nin de katılmasıyla hem güçlenen hem de daha eğlenceli hale gelen Türkiye takımı için oldukça önemli hale gelen haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesinde sembol kimin oldu?



Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?



Survivor 2019'da 21. bölüm yayınlandı ve oynanan dokunulmazlık oyunu yine nefesleri kesti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Türkiye takımı kazandı. Oynana erzak oyununda da kazanan taraf yine Türkiye oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin