Sürpriz isimler 'Güldür Güldür' sahnesinde!

Show TV'de yayınlanan eğlence programına yeni bölümde kimler konuk oluyor?

Google Haberlere Abone ol
Sürpriz isimler 'Güldür Güldür' sahnesinde!

Oyuncu kadrosunda Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Çağlar Çorumlu, Onur Buldu, Aziz Aslan, Meltem Yılmazkaya, Yavuzhan Doğan, Dilşah Demir, Burak Topaloğlu gibi isimleri bulunduran 'Güldür Güldür Show' bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek.



Eğlence programının yeni bölümüne Yeni Türkü grubu ve oyuncu Durul Bazan konuk oluyor.



Programda, "İzmir'den İstanbul'a otobüsle giden Bilal ve eşi Yeter'in başına mola yerinde neler gelecek? Bilal, mola yerinde tuvalete girmek için bozuk para bulabilecek mi?

 

Evlenmek için önce ablası Burcu'nun evlenmesini bekleyen Nezaket, muradına erebilecek mi? Kendisine talip olan hiçbir erkeği beğenmeyen Burcu, Nezaket'in sevgilisinin bulduğu ayaklı karizma Mesut'u beğenecek mi?  Yeni Türkü'nün Güldür Güldür Show sahnesinde ne işi var?

 

Annesi ile aşık olduğu kızı istemeye giden doktor Hüseyin bu kız isteme durumunu başarıyla aşabilecek mi? Yeter'in annesi Burcu ve Babası Durul Bazan Hüseyin'e ne zorluklar çıkaracak? Durul Bazan ve Burcu doktor damat adayı sayesinde muayeneyi bedavaya getirebilecek mi?" gibi soruların yanıtı izleyiciyle buluşacak.



'Güldür Güldür Show' bu akşam saat 20.00'de yeni bölümüyle Show TV'de ekrana gelecek.



"Sürpriz isimler 'Güldür Güldür' sahnesinde!" Galerisine Göz At



Sürpriz isimler 'Güldür Güldür' sahnesinde!



Sürpriz isimler 'Güldür Güldür' sahnesinde! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin