Sürpriz ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?

SMS oylamasının ardından adaya veda eden isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sürpriz ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor son bölümde kim elendi, sembol oyunlarını kim kazandı? soruları yanıt buldu.



Gönüllüler'den Yağmur ve Hakan ile Ünlüler'den Mustafa ile Turabi'den en az SMS oyunu alan Yağmur Survivor'a veda etti. Sembol oyunlarını ise erkeklerde Turabi kadınlarda Merve kazandı. Son bölümde ayrıca Adem ve Turabi'nin tartışması sonrası Acun Ilıcalı iki isme diskalifiye olmamaları için son uyarıyı yaptı.



Ödül ve sembol oyunlarını kim kazandı?



Akşam yemeği, patlamış mısır ve film seyretme ödüllü oyunu 10-6 Ünlüler kazandı. Kıbrıs finali için avantaj sağlayacak sembol mücadelesi ise erkeklerde Turabi, kadınlarda Merve'nin oldu.



Son bölümde ayrıca Adem ve Turabi'nin sembol finali sonrası tartışarak birbirinin üzerine yürümesinin ardından Acun Ilıcalı iki isme diskalifiye olmamaları için son uyarıyı yaptı. Ilıcalı ayrıca önümüzdeki hafta perşembe ve cuma günleri son toplu SMS oylamasının yapılacağını dile getirdi.



15. Haftanın performansları erkeklerde birinci Turabi, ikinci Anıl; kadınlarda birinci Damla, ikinci Sema oldu.



Survivor'da kim elendi?



Ada konseyinde Gönüllüler'den Yağmur ve Hakan ile Ünlüler'den Mustafa ile Turabi'den en az SMS oyunu alan Yağmur Survivor'a veda etti.



Yağmur Survivor'a, "Buraya bir hedef için geliyorsun ama belli noktalar seninle olmuyor. Birlikte çok güzel mücadele verdik ama buraya kadarmış. Daha farklı şeyler hedeflemiştir. Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Umarım Kıbrıs'taki koltuk bu takımdan çıkar. Survivor bu hayatta alabileceğim en büyük hediyeydi. Buna sebep oldunuz sizi teşekkür ederim. Arkadaşlara başarılar dilerimi" sözleriyle veda etti.



Sürpriz ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?



İşte, Survivor yeni bölüm fragmanı;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin