Sürpriz aşkla ilgili ilk kez konuştu!

Mustafa Ceceli'den, yeni ilişkisiyle ilgili ilk açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Sürpriz aşkla ilgili ilk kez konuştu!

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Sinem Ceceli ile olan 9 yıllık evliliğini geçtiğimiz günlerde sonlardırmıştı. Ceceli, boşanma nedeni olarak 'Birbirimizin tarzını beğenmiyorduk. Neyim varsa eşimindir, aile bütünlüğümüzü bozmayacağız' açıklaması yaptı.



Ceceli çok geçmeden kalbini yeni bir aşka açtı. 37 yaşındaki ünlü şarkıcı sosyetenin havalı güzellerinden 34 yaşındaki Selin İmer ile olan birlikteliği gündeme bomba gibi düştü.



Posta'dan Suna Akyıldız'ın haberine göre; Ceceli bu haber sonrası gelen ağır eleştiriler üzerine sosyal medya hesaplarını yorumlara kapattı ve dün Amerika/Miami’ye gitti. Bu haberlerin ardından Mustafa Ceceli ilk kez konuştu ve sürpriz bir açıklama yaptı:



"Öncelikle bilinmesini isterim ki bu bizim hayatımız ve atacağımız adımlarla alakalı kimseden izin almaya gerek olduğunu düşünmüyoruz. Defalarca dile getirmeme rağmen hala anlamak istemeyenlere bir kez daha hatırlatayım; Ahmed Hulusi bir şeyh değildir, cemaati yoktur, kimsenin hayatına karışmaz... Dolayısıyla 'birlikte yanına gitmişler' benzeri, iftiralara şaşırıyoruz. Şu anda ben Amerika'dayım Selin ise İstanbul'da. Aldığımız ortak kararı sizlerle de paylaşmak isteriz... Dönünce evleneceğiz."



Peki, Selin İmer kimdir?



İşadamı İnsel İmer ile Canan İmer'in kızları Selin İmer, 14 Ocak 1983 yılında dünyaya geldi. İtalyan Orta Okulu ve MEF Okulları'nda orta öğrenimini tamamlayan Selin İmer, daha sonra ABD'ye giderek psikoloji, moda ve reklam üzerine eğitim aldı.



Sosyetenin yakından tanıdığı bir isim olan Selin İmer, yedi yıl yaşadığı Miami’den döndükten sonra aşk dedikodularıyla gündeme geldi. Selin İmer'in adı Doruk Kaya, Alican Ulusoy ve Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle anılmıştı. Barcelona'nın yıldız futbolcusu Arda Turan ile adı anıldı. Fakat başarılı futbolcu ve Selin İmer bu aşkı yalanladı.



Sürpriz aşkla ilgili ilk kez konuştu!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin