Süper Kupa Finali'ne resmi sponsor

Philips TV, Süper Kupa Finali'nin resmi sponsorlarından biri oldu.

Google Haberlere Abone ol
Süper Kupa Finali'ne resmi sponsor

Futbolda yeni sezonun ilk büyük maçının resmi sponsorlarından biri Philips TV olacak. Flaş transferlerin yapıldığı ve dünyaca ünlü yıldızların boy göstereceği Türkiye futbolunda bu senenin ilk heyecan fırtınası Süper Kupa Finali olacak. Büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen final maçının resmi sponsorlarından biri Philips TV oldu. 



Süper Lig şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası finalisti Bursaspor arasında oynayacak Süper Kupa Finali 8 Ağustos Cumartesi günü Ankara Osmanlı Stadı'nda gerçekleşecek.



Philips TV daha önce Mayıs ayında gerçekleşen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası organizasyonuna da sponsor olmuştu. 



Süper Kupa Finali'nin sponsoru olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyleyen TP Vision Türkiye Genel Müdürü Faruk Kocabaş, Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşmeleri sonrası bu organizasyona destek olma kararı verdiklerini söyledi. Kocabaş, şöyle konuştu: "Türkiye futbolu bu sezon büyük bir heyecan fırtınasına gebe. Flaş transferlerle renklenen ligimizin başlamasını merakla bekliyoruz. Bu özlemi ilk giderecek maç ise Süper Kupa Finali olacak. Süper Kupa Finali'ne destek veriyor ve bu şekilde milyonlarca izleyiciye ulaşacak olmaktan dolayı çok mutluyuz."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin