'Sunucuya eş şiddeti' iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu!

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar'ın eşi Emre Ermiş, skandal iddialara cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
'Sunucuya eş şiddeti' iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu!

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' ekibi bu sabah, İkbal Gürpınar'ın kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanacağı iddia edilen eşi Emre Ermiş'le görüştü.



'Söylemezsem Olmaz' ekibine açıklama yapan Ermiş "Biz de değil kadına haksız yere hiç kimseye el kalkmaz kaldı ki benim eşime el kaldırmak kimsenin hakkı değildir. Bizim aramızda bir evlilik sözleşmesi de var. Bu şiddet haberleri eşimle aramızın bozuk olduğu bir dönemde ortaya atılmış gerçeği yansıtmayan haberlerdir. Biz Ramazan ayında birlikte sahne aldık ve birlikte katıldığımız TV programları oldu, gerçekten arada bir şiddetli geçimsizlik durumu olsaydı birlikte sahne alır mıydık?" dedi.



Bu konuşmaların hemen ardından Ermiş'in avukatı da aşağıdaki açıklamayı yaptı:



"Müvekkilim boşanma taraftarı değildir. Eşini sevmektedir. Yaşanan bu süreç kendisini yaralamakla birlikte yaralarını saracak sevgisine sahip çıkacak güçtedir.



Burada müvekkilimi asıl rendice edici durum İkbal Gürpınar vekili tarafından anlaşmalı boşanma için arandıktan ve de müvekkilimin cevabı olumsuz olduktan sonra ilginç bir şekilde medyanın internet sitelerinde tek elden servis edildiği çok açık bir şekilde koruma haberinin yer almış olmasıdır. Gerçekle ilgisi olmayan koruma kararı ile müvekkilim itibarsızlaştırılmak ve de bir nevi cebri olarak boşanmaya zorlanmaktadır. Müvekkilim tarafından herhangi bir boşanma davası açılması sözkonusu değildir."



Ünlü sunucu İkbal Gürpınar, boşanacağı yönündeki haberlerin gündeme bomba gibi düşmesinin ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:



"Evliliğimizin bitiş nedeniyle ilgili hiçbir gazeteye açıklama yapmamama rağmen, röportaj yapmışım gibi haber yapanlar olmuş. Sayısız TV kanalı aradı ana habere çıkmam için. Kesinlikle hiç kimseyle konuşmayacağım. Acımasız ve küstahça yapılan hakaret içeren tüm yorumları avukatıma ilettiğimi bildirir, 'kınadığınız şey başınıza gelmeden ölümü tadamayacaksınız' Hadis-i Şerif'ini hatırlatırım. Rabbim sabır versin bana."



 



BİR SUNUCUYA DAHA EŞ ŞİDDETİ!

 

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin