Şükrü Özyıldız'ın yeni dizisindeki partneri belli oldu!

Özyıldız, şu günlerde oldukça iddialı yeni bir dizi için hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Şükrü Özyıldız'ın yeni dizisindeki partneri belli oldu!

Üç yıl önce Gold Film imzalı "Benim Hala Umudum Var" dizisiyle yıldızı parlayan sırasıyla "Şeref Meselesi", "Tatlı Küçük Yalancılar" ve son olarak "Kış Güneşi" dizilerinde başrol oynayan Şükrü Özyıldız, şu günlerde oldukça iddialı yeni bir dizi için hazırlanıyor.



Ünlü oyuncu Most Yapım'ın patronu Gül Oğuz'un yeni bomba dizisi "Çoban Yıldızı"nda rol alacak. Senaryosu okuyanların büyük beğenisini toplayan dizinin ilk bölümleri Ürgüp'ün doğal platosunda çekilecek, daha sonra ise İstanbul'a sürecek.



Dizide Özyıldız'a başrolde kimin eşlik edeceği merak ediliyordu. Bu konuda adı öne çıkan isimler arasında 1 yılı aşkın süredir dizi setlerinden uzak olan Hazal Kaya da vardı. Ancak yılbaşı öncesi "Çoban Yıldızı"nın başrol oyuncusunun adının belli olduğu ortaya çıktı.



Şükrü Özyıldız'a FOX ekranında seyirciyle buluşacak olan "Çoban Yıldızı" dizisinde son olarak "Rengarenk" olan ilk adı daha sonra "Kaçın Kurası" olarak değiştirilen Selin Şekerci eşlik edecek. Selin Şekerci, uzun süredir meslektaşı Kaan Taşaner'le beraber... Şükrü Özyıldız ise birkaç aydır beraber olduğu stil danışmanı Rabia Yaman'la evlilik planları yapıyor. 





Birsen Altuntaş

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin