Star'ın Çocuk dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncu katıldı?

Ünlü oyuncu, Çocuk dizisiyle ekranlara döneceğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Star'ın Çocuk dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncu katıldı?

Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran Adını Feriha Koydum dizisi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Ceyda Ateş, uzun bir aranın ardından ekranlara döneceğinin müjdesini verdi.



Adını Feriha Koydum dizisindeki performansıyla dikkat çeken Ceyda Ateş, evliliğinin ardından Amerika'da yaşamaya başlamış ve televizyon ekranlarından uzak kalmıştı. Ateş, Türkiye'ye döndü ve müjdeyi verdi.



Star'ın Çocuk dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncu katıldı?



Ceyda Ateş, sosyal medya hesabından dizilere geri döneceğinin müjdesini verince ilk kutlayan ise eski rol arkadaşı Hazal Kaya oldu. Ateş, sosyal medyadan yayınladığı şu mesaj ile yeni dizi müjdesini verdi:



"Herkes merhaba, pek yakında sizlere bir sürprizim olacak demiştim, işte şimdi sürprizi açıklama zamanı. Yakında tekrardan evlerinize misafir olarak geliyorum. Şu an ülkemdeyim ve yakında yayında olacak yeni dizimizin çekimleri için çalışmaya başladım.



'Çocuk' yakında Star TV ekranlarında sizlerle olacak. Tekrardan buluşmak için çok heyecanlıyım. Dilerim beni özlemişsinizdir."



Oyunculuğa geri döneceğini açıklayan Ceyda Ateş'i ilk tebrik eden ise Hazal Kaya oldu. Kaya, Twitter'dan Ateş'in paylaşımının altına "Çok sevindiiim kuzum, hayırlı uğurlu olsun şimdiden" mesajını bıraktı.



Ceyda Ateş ise Hazal Kaya'ya "Teşekkür ederim kuzucum... Hep beraber güzel işlere" sözleriyle cevap verdi.




 pic.twitter.com/RJrcKDnapa


— Ceyda Ateş (@ceceydates) August 4, 2019
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin