Star TV'nin yeni dizisi 'Anne' izleyiciyi ekrana kilitledi!

'Anne' dizisi ilk bölümüyle salı akşamlarının reyting dengesini sarstı…

Google Haberlere Abone ol
Star TV'nin yeni dizisi 'Anne' izleyiciyi ekrana kilitledi!

Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin ve dizinin dün yayınlanan ilk bölümüyle tüm Türkiye’nin kalbine taht kuran çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’ın paylaştığı Anne dün akşam Star TV’de ekrana geldi.



Dizinin ilk bölümü tüm kişilerde 6.72 reyting, .82 izlenme payı ile günün en çok izlenen ikinci yapımı oldu. Anne, AB SES grubunda 7.55 reyting ve .81 izlenme oranına ulaştı.



Dizi, 20+ABC1’de de başarısını ilk günden 7.52 reyting ve .72 izlenme payıyla kanıtladı.



Star TV'nin yeni dizisi 'Anne' izleyiciyi ekrana kilitledi!



SOSYAL MEDYA DA “ANNE” DEDİ!



Yayın boyunca tüm sosyal medya platformlarında gündeme oturan Anne, twitter’da “trending topic” oldu. Aralarında Özge Ulusoy, Ece Erken, Deniz Akkaya ve Hakan Hatipoğlu’nun da bulunduğu birçok ünlü, toplumsal bir yaraya dikkat çeken diziyi sosyal medya hesapları üzerinden destekledi. Anne, verdiği mesajlar ile televizyon dünyasının fenomenlerinin de gündemini oluşturdu. Armağan Çağlayan, Gonca Vuslateri’nin oyunculuğuna olan beğenisini dile getirdi.



Star TV'nin yeni dizisi 'Anne' izleyiciyi ekrana kilitledi! - Resim : 2



Özge Ulusoy: “Çocuklarımıza bu kadar kötü şeylerin olduğu bir dönemde ne güzel bir konuya parmak basmışsınız...Bilinçlenmeliyiz...Bravo”



Aslı Kızmaz: “#Anne inanılmaz! İçine dan diye oturdu!.”



Hakan Hatipoğlu: “Bu #Anne dizisi efsane olabilir. Küçük oyuncu kız bu gece efsane oldu bile bence...”



Deniz Akkaya: “Ne oyunculuk be!!!! Tüylerim diken diken!!!”



Armağan Çağlayan: “Gonca, tabir yerindeyse öttürüyor”



Star TV'nin yeni dizisi 'Anne' izleyiciyi ekrana kilitledi! - Resim : 3



BEREN TÜRKİYE’Yİ AĞLATTI



Dizinin dün akşam ekrana gelen ilk bölümü çocuk istismarı konusunun altını çizdi. Özellikle dramatik sahnelerde sergilediği oyunculuğuyla göz dolduran Beren Gökyıldız, şiddet gören çocukların sesi oldu.



Dizi ilerleyen bölümlerde kaderleri kesişen derin karakterler üzerinden annelik duygusunu, anneliğin anlamını ve anne –çocuk ilişkisini hayatın içinden hikayelerle irdeleyecek. 



Star TV'nin yeni dizisi 'Anne' izleyiciyi ekrana kilitledi! - Resim : 4



CANSU DERE BEŞ YILIN ARDINDAN TELEVİZYON EKRANINA ANNE PROJESİYLE DÖNDÜ



Ekranlardan beş sene uzak kalan Cansu Dere, hem konusu hem kadrosuyla diğer dizilerden ayrışan bu proje ile yeniden televizyon izleyicisiyle buluştu.



Dizinin ilk bölümünde kısa, fakat çok etkileyici bir sahneyle izleyici karşısına çıkan Vahide Perçin dizinin devam bölümlerinde ekran başındakileri yine oyunculuğuyla büyüleyecek.



Dizide Cansu Dere annesi tarafından beş yaşındayken terk edilen Zeynep’i; Vahide Perçinhapse mahkum edildiğinde onu bir başkasına emanet eden annesi Gönül’ü ve Beren Gökyıldızda Zeynep’in şiddete maruz kalan öğrencisi Melek’i canlandırıyor. Melek’in annesi Şule karakterine ise Gonca Vuslateri hayat veriyor.



Komedi rollerinde izlemeye alışık olduğumuz Vuslateri, drama dalındaki iddiasını bu diziyle bir kez daha kanıtlıyor.



Berfu Ergenekon dizinin senaryosunu Japon yapımı orijinaline sadık kalarak kaleme alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Merve Girgin Aytekin üstleniyor.



Anne, Star TV’de her salı saat 20.00’de izleyici ile buluşacak.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin