STAR GAZETESİNİN HABERİNE iNAN KIRAÇ'TAN YALANLAMA

Star gazetesinin bugün sürmanşetten verdiği "Müthiş itiraf! başlıklı habere İnan Kıraç'tan yalanlama geldi.

Google Haberlere Abone ol
STAR GAZETESİNİN HABERİNE iNAN KIRAÇ'TAN YALANLAMA

Erdinç Akkoyunlu imzasıyla Star gazetesinde çıkan "Müthiş İtiraf" başlıklı habere İnan Kıraç’ın verdiği yanıt şöyle:


 



"24 Mayıs 2011 tarihli bir gazetede ismimin geçtiği "İnan Kıraç denedi, kaset halletti" başlıklı haber ile ilgili kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyuyorum.


 


Parti liderleri ve ülkemizi yönetenlerle, zaman zaman gerçekleşen görüşmelerim Türk ekonomisinin ve otomotiv sanayinin gidişatı ile sınırlıdır. Sayın Baykal ile görüşmemiz de bu çerçevede olmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi bünyesinde tanıdığım kişiler bir elin beş parmağını geçmez.


 


Galatasaray'a gelince; 30 yıldır Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanıyım. Dolayısıyla, Galatasaray Camiasının büyük bir çoğunluğuyla tanışmışımdır. Camiamızla ilgili sorunları tartışmamız, konuşmamız ve çözüm aramamız gayet anlaşılır bir durumdur.


 


Ülkemizde pek çok kurumun (ki buna Galatasaray Eğitim Vakfı da dahildir) yönetiminin gençleşmesi gerekliliği ayrı bir konudur, ancak parti yönetimlerini etkileyecek bir güce sahip olduğumun ima edilmesi hoşuma gitmekle birlikte, böyle bir gücümün olmadığını ifade etmek isterim. 


 


Son 12 yıldır eşim Suna'nın sağlık koşullarının şekillendirdiği bir hayatı yaşıyorum. Onun istekleri doğrultusunda, eğitim, sağlık, kültür ve sanat konuları ile meşgul oluyorum. 1998 yılında kurduğum şirketlerimin yönetimini de arkadaşlarıma devretmişimdir. 


 


Siyasi konulara ismimin karıştırılmasını samimiyetle anlamış değilim. Üzüntümü kamuoyuna bildiririm." 


 



 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin