Star gazetesi bünyesine yeni bir ismi dahil etti

Star gazetesi köşe yazarları kadrosuna gazeteci Yakup Köse'yi dahil etti.

Google Haberlere Abone ol
Star gazetesi bünyesine yeni bir ismi dahil etti

2004 yılında TMSF'ye devredilmesinin ardından Ethem Sancak tarafından satın alınan Star gazetesinin yazar kadrosuna bir yeni isim daha katıldı.



Gazete yazar kadrosuna gazeteci Yakup Köse'yi dahil etti.



Star gazetesi bünyesine yeni bir ismi dahil ettiYeni ismi gazeteci Ersoy Dede Twitter adresinden duyurdu. Dede, "Yakup Köse bu hafta Star Gazetesi'nde yazmaya başlıyor. Zalimler asla kazanamayacak. Hoşgeldin Kardeşim Yakup" mesajını yayınladı.



Yakup Köse kimdir?



28 Şubat döneminde daha 14 yaşındayken katıldığı bir eylemden dolayı tutuklanmış ve 10 yıl hapis yatmıştı. Kamuoyu, Yakup Köse'yi 28 Şubat döneminde tanıdı. Daha 14 yaşında, imam hatip lisesinde ortaokul öğrencisiyken, 1996'da katıldığı bir eylemden sonra tutuklanarak cezaevine konuldu. İBDA-C üyesi olduğu iddiasıyla 18 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Yaklaşık 10 yıl hapis cezası yattıktan tahliye oldu. Ancak cezaevindeyken, yapılan "Noel Baba" operasyonu sırasında, görevlilere direndiği iddiasıyla yeniden yargılandı. Aldığı 7 yıl hapis cezası geçtiğimiz yıl aralık ayında Yargıtay tarafından onandı. Yargıtay'ın onama kararından sonra Köse hattında yakalama kararı çıkarıldı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin