'Stadyumlar Grup Yorum'a açılsın'

CHP Milletvekili Veli Ağbaba Meclis'te Grup Yorum'la birlikte basın toplantısı düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
'Stadyumlar Grup Yorum'a açılsın'

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Meclis'teki basın toplantısına Grup Yorum'la birlikte çıktı. Gruba yönelik fiili konser yasağını eleştirdi.



Grup Yorum üyelerinden İnan Altın 30. yılları için konser verecek stadyum bulamadıklarını anlattı. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Elazığ'da stadyum konserleri vermek istediklerini ancak başvurularının reddedildiğini söyledi.



İzin alabildikleri statlarla da sonradan sözleşmenin iptal edildiğini aktaran Altın eninde sonunda kitlesel konserlerini yapacaklarını vurguladı.



″Burada AKP'nin doğrudan ya da dolaylı engellemeleri ve stadyumları bize kapatma söz konusudur. Stadyumlar kimsenin tapulu malı değildir. Stadyumların yapıldığı araziler kamu malıdır, yani bu halka aittir. Bu nedenle kimse stadyumlarla ilgili keyfi kararlar verme yetkisine sahip değildir.″



İnan Altın stadyumlardaki konser yasağının kalkması için 3 Nisan’da saat 13.00'de Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde eylem yapacaklarını da söyledi, aynı gün farklı kentlerde, meydanlarda Yorum gönüllülerinin de Grup Yorum şarkıları söyleyeceği bilgisini verdi.



Haberin devamını okumak için tıklayın...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin