SPİKERLER DİL KURSUNA BAŞLIYOR

© MEDYATAVA- Spikerler Derneği, üyelerinin gerek bildikleri dili geliştirmek gerekse yabancı dil sayılarını arttırmak amacıyla, kurs başlatıyor.

Google Haberlere Abone ol
SPİKERLER DİL KURSUNA BAŞLIYOR

Spikerler Derneği, üyelerinin gerek bildikleri dili geliştirmek gerekse yabancı dil sayılarını arttırmak amacıyla, Blueapple dil kursu ile anlaşma imzaladı.


Anlaşma gereğince Spikerler Derneği üyeleri oldukça düşük maliyetle mesleki literatüre uygun yabancı dil öğrenebilecek ve bildikleri dilleri daha da geliştirebilecek.


İngilizce ile sınırlı olmayan anlaşma gereğince spikerler İspanyolca, Rusça, Arapça, Çince gibi başka dillerin eğitimleri de alabilecek.


İstanbul Harbiye’de bulunan Blueapple Dil Kursu ile anlaşma yapan Spikerler Derneği Başkanı Veyis Ateş meslektaşlarının daha iyi fırsatlara sahip olması için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.


Yakın bir zamanda sürpriz bir projeyle kamuoyunu karşısına çıkacaklarını söyleyen Ateş, bir spikerin İngilizce’den daha fazlasına ihtiyaç duyduğunu söyledi.


Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Bluapple Dil Kursu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ülker’de, eğitimlerinin sadece sınıf öğretmen öğrenci üçgeninden ibaret olmadığını, spikerlere bundan daha fazlasını vaat ettiklerini söyledi.


Eğitim koçluğu modeliyle eğitim verdiklerini kaydeden Ülker sadece İngilizce değil, İspanyolca, Rusça, Çince, Arapça ve Almanca’ya kadar birçok dilde hizmet verdiklerini ve talep doğrultusunda kişiye özel, yurtdışı dil eğitimim imkânlarını sağladıklarını da kaydetti.


Anlaşma gereğince Spikerler Derneği üyesi her spiker, bu işbirliğinden yüzde elliye varan oranlarda indirimli yabancı dil eğitimi imkânına sahip olacak.


Ancak bu fırsattan yararlanmak için spiker olmak ve Spikerler Derneği’ne üye olmak şart.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin