Söz yeni bölüm ön izlemesi yayınlandı!

Star'da yayınlanan Söz dizinden ilk sahne paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Söz yeni bölüm ön izlemesi yayınlandı!

Star'da yayınlanan Söz dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine aksiyon ve gerilim dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Derman, Medusa planını bir adım daha öteye taşıyacak bilgiye sahipti artık. Bu bilgi aynı zamanda birçok masumu canından edecek bir saldırının fitilini ateşledi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?



Söz dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Müfit’i kaçırarak üzerine çalıştığı projeyi bir silaha dönüştürmeyi başaran Derman artık binlerce can alacak bir güce sahip olmanın eşiğindeydi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?



Yeni bölümde neler yaşanacak?



Derman, Medusa planını bir adım daha öteye taşıyacak bilgiye sahiptir artık. Bu bilgi aynı zamanda birçok masumu canından edecek bir saldırının fitilini ateşler. Müfit’i kaçırarak üzerine çalıştığı projeyi bir silaha dönüştürmeyi başaran Derman artık binlerce can alacak bir güce sahip olmanın eşiğindedir. Yavuz komutasındaki Tim, Derman’ın yapacağı saldırıyı önlemek için görevlendirilir.



Yavuz’un tüm çabalarına rağmen Bahar kararından dönmemekte ısrarcıdır. Bahar’ın yapmak üzere olduğu hamle, Yavuz ve Bahar’ın ilişkisini geri dönülmez bir yola sokacaktır.



İşte, Söz yeni bölüm (40. bölüm) ön izlemesi;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin