Sosyal medyanın yeni gözdesi 'Hırsız Var' oyunu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sosyal Medya Ekibi, 17 Aralık yolsuzluk skandalının yıldönümü dolayısıyla 'Hırsız Var' isimli bir oyun hazırladı.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medyanın yeni gözdesi 'Hırsız Var' oyunu

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 17 Aralık için yayınladığı 'Hırsız Var' oyunu sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Özellikle müziği ile ilgi çeken oyun hirsizvar.co adresinden online oynanabiliyor.



Cumhuriyet Halk Partisi Sosyal Medya ekibi tarafından hazırlanan oyun 17 Aralık'ta yaşananları unutturmamayı amaçlıyor. Kolay oynanabilirliği ve espirili söylemleri ile dikkat çeken oyun, karakterleriyle de uzun süre hafızalarda yer edecek gibi gözüküyor. 



NASIL OYNANIYOR?



Üç aşamadan oluşan oyunda ilk aşamada karşınıza 'Sıfırlayan Adam' isimli karakter çıkıyor. Bu turda 59 saniyeniz ve 10 atış hakkınız var. Atacağınız ayakkabılarla 59 saniye içinde Sıfırlayan Adam'ı beş kere vurmanız gerekiyor. Eğer bunu başarabilirseniz Sıfırlayan Adam 'Sıfırlayamadım bbcım' diyor ve siz bir sonraki tura geçiyorsunuz. Eğer başaramazsanız 'Sıfırlayan Adam' sizi 'Ya hakk' diyerek eliyor.  



İkinci turdaki rakibiniz 'Hayırsever Adam'. Bu turda da süreniz ve atış sayınız aynı ancak 'Hayırsever Adam', 'Sıfırlayan Adam'a göre daha hızlı hareket ediyor. Eğer beş isabetli atış yapabilirseniz final turuna kalıyorsunuz. 



Final turundaki rakibiniz ise 'Çalanadam'. Burada yapmanız gereken tek şey odanın içinde titreyerek hareket eden Çalanadam'ı vurmak. Bunu başardığınız taktirde hırsızları yenmiş oluyorsunuz. 



'Hırsız Var' oyununa ilerleyen günlerde yeni karakterler eklenecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin