Sosyal medya 'sırtını döndü'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı “sırtlarını dönerek” protesto eden kadınlara sosyal medyada destek yağdı.Etiket 1.sıraya yerleşti.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medya 'sırtını döndü'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting için geldiği  Iğdır'da protesto edildi. Miting öncesi geçiş güzergahındaki dört yol mevkisinde HDP seçim bürosu önünde bir araya gelen kadınlar, Erdoğan'ın içinde bulunduğu konvoyu sırtlarını dönerek protesto etti.



Erdoğan, konuşması sırasında kendisini protesto eden kadınlara ilişkin, "Şimdi geliyorum çok enteresan şurada bir grup, affedersiniz edebim müsaade etmiyor tabi de, sırtlarını dönerek işaret yapıyorlar. Ya sizde zerre kadar nezaket varsa, haysiyet varsa, yani zerre kadar kabiliyetiniz varsa siyasette yer parlamentodur. Orada konuşursunuz. Meydanlarda konuşursunuz. Kalkıp da bu tür tehditlerle bu tür affedersiniz ahlaki olmayan yöntemlerle bir yere varamazsınız" dedi.



Erdoğan açıklaması sonrası sosyal medyada birçok kişi Iğdır'lı kadınların eylemine sahip çıktı. Sırtımızıdönüyoruz etiketiyle yazılan mesajlar sonrasında açılan konu başlığı, Twitter Türkiye gündeminde 1.sıraya yerleşti. 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin