'Sosyal Medya Mahallesi' yeni yayın döneminde Artı 1 TV'de!

Sosyal Medya Mahallesi, yeni yayın dönemine Artı Bir TV ekranlarından “Merhaba!” diyor.

Google Haberlere Abone ol
'Sosyal Medya Mahallesi' yeni yayın döneminde Artı 1 TV'de!

Yaprak Yapsan’ın sunumuyla bir haftalık sosyal medya değerlendirmesinin ve analizinin yapıldığı, interaktif bir program olan Sosyal Medya Mahallesi, yeni yayın dönemine 1 Ekim Çarşamba saat 19:30’da Artı Bir TV ekranlarından “Merhaba!” diyor. 

 

İnternet fenomenlerinden, sosyal medyayı aktif kullanan ünlülere; medya mensuplarından, internet girişimcilerine, merak ettiğiniz ve ekranda görmek istediğiniz herkes Sosyal Medya Mahallesi’nde!





 'Sosyal Medya Mahallesi' yeni yayın döneminde Artı 1 TV'de!

Bir hafta boyunca sosyal medyada neler oldu? Instagram’da bu hafta en çok paylaşılan fotoğraflar neler? En popüler web siteleri nasıl işliyor? Kişisel ve kurumsal markanızı, web mecralarında daha iyi nasıl konumlarsınız? Sosyal medya hakkında merak ettiğiniz tüm soruların cevabını mahallemizde bulabilir, program esnasında #sosyalmedyamahallesi hashtagiyle bize atılan tweet ve fotoğrafları Tweetwall ekranımızdan takip edebilirsiniz. Ayrıca, ilk defa bir TV programını mobil uygulama üzerinden takip etmenin farklılığını mahallemizde yaşayabilirsiniz. 



“Mahallenin delisi misiniz?” sloganıyla yayın hayatına başlayacak olan Sosyal Medya Mahallesi,  sosyal medya hakkında merak edilenler, sosyal sorumluluk projeleri, dijital girişimcilik öyküleri, sosyal medya analizleri, güncel konuları ve konuklarıyla her Çarşamba 19:30’da canlı olarak Artı Bir TV ekranlarında siz sosyal medya severlerle buluşmaya devam edecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin