Palayı eline aldı, habercilere saldırdı!

Beşiktaş’ta görevini yapan gazeteciler saldırıya uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Palayı eline aldı, habercilere saldırdı!

Beşiktaş'ta haber takip eden Cihan Haber Ajansı (Cihan) kameramanı Ersan San ve Doğan Haber Ajansı (DHA) kameramanı Zeki Günal'a pala ile saldırıda bulunuldu. 



Palalı saldırıya uğrayan haberciler, olaydan kaçarak kurtuldu. Ancak Cihan kameramanı kaçarken yaralandı. 



Olay, Fulya Hattat Tahsin Sokak’ta saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Bir kebapçı dükkanında İrfan M.’nin eşine şiddet uyguladığı ihbarını alan polis ekipleri olay yerine geldi. Polis ekiplerinin şahsı karakola götürmek istemesi sonrasında zanlı güvenlik güçlerine direndi. Polis merkezine gitmek istemeyen şahıs yaka paça gözaltına alındı. Şahıs bu sırada polise de saldırdı. 



Yaşanan kargaşa sırasında 18 yaşından küçük olduğu öğrenilen M.M. iş yerinden aldığı pala ile habercilere saldırdı. Saldırganın pala ile kovalaması çevrede korku ve paniğe yol açtı. Saldırgandan kaçan habercilerden Cihan kameramanı Ersan San, düşerek yaralandı. Yaralı San, ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda ezilmeler ve yaralanmalar meydana gelen San'ın hayati tehlikesi bulunmadığı ifade edildi. Olay sonrası İrfan M. ve oğlu M.M. gözaltına alındı. İrfan M.’nin polis tarafından arandığı öğrenildi. 



Ersan San'ın olayda kamerası kırılırken, polisin soruşturması sürüyor. Cihan 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin