Sosyal medya karikatüristi anıyor!

Ünlü Karikatürist Bedri Koraman sosyal medyada çizdikleriyle anılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medya karikatüristi anıyor!

Ünlü karikatürist Bedri Koraman Bodrum Torba'daki evinde bugün saat 19.00 sıralarında hayatını kaybetti. 87 yaşında gözlerini yuman Koraman'ın bir süredir sağlık sorunları vardı.



 Koraman'a üyes bulunduğu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'de baş sağlığı diledi.Cemiyet, internet sayfası üzerinden yayınladığı mesajda, "Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi karikatürist Bedri Koraman, 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü (bugün) saat 19.00'da vefat etti. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Bedri Koraman’ın ölümüyle ilgili yayınladığı mesajda “Değerli üyemiz, karitatür ustası Bedri Koraman’ı kaybettik. Çok üzgünüz. Bedri Koraman’ı sevgi ve saygıyla anıyoruz. Koraman’ın ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz” dedi.



Karikatüristi sevenleri sosyal medyada da yalnız bıraktı. Birçok ünlü isim çizdiği karikatürleri paylaşarak ustayı andı. 



İşte o mesajlardan bazıları;



Penguen: "Karikatürist abimiz Bedri Koraman'ı yitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. "



CHP Sözcüsü Haluk Koç: Bir büyük Karikatür ustası,Bedri Koraman'i kaybettik. Allah'tan rahmet,Yakınlarına ve sevenlerine bassagligi diliyorum."



Nebil Özgentürk: "Siyasetçinin zalim, zübük ve namussuz olanını da gözünden anlardı; onurlu ve dürüst kalanını da. Ve zehir zekasıyla çizerdi.#BedriKoraman"



 Karikatürist Burak Akkul: "Bodrum'da rahatsızdı ama çok iyi bakılıyordu. Şimdi okudum #BedriKoraman'ı kaybetmişiz. karikatürü bize sevdiren ustalardan Başımız sağolsun"



Uğur Vardan: Usta'nın, günlerimizin mana ve ehemmiyetine uygun eski bir karikatürü... Güle güle Bedri Koraman... "



Sunay Akın: "Türkiye çok büyük bir sanatçısını kaybetti.. Bedri Koraman'a rahmet ve anısına sonsuz saygıyla.. "



Can Dündar: "Bir büyük ustayı, Bedri Koraman'ı kaybettik. Anıları, sohbeti, sıcaklığı hep yüreğimizde olacak. Elveda Bedri abi!"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin