Sony Pictures CEO’su sessizliğini bozdu

Sony Pictures’a düzenlenen sanal saldırının ardında Kuzey Kore’nin olduğu iddiası oldukça yüksek sesle dillendirilmiş olsa da, Kuzey Kore bu iddiaları sürekli olarak reddetmişti.

Google Haberlere Abone ol
Sony Pictures CEO’su sessizliğini bozdu

Tüm yaşananların ardında Sony Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği The Interview isimli filmin vizyona girmesini istemeyen Kuzey Kore’nin bulunduğu iddia edilirken, gelen terör saldırısı tehditlerinin ardından Sony Pictures’ın The Interview’in ABD’de vizyona girmesini ertelemesi işleri başka bir boyuta taşımıştı.



Dünya gündeminde kendisine oldukça ciddi bir yer bulan saldırı konusundaki sessizliğini uzun süre koruyan Sony Pictures CEO’su Michael Lynton, CNN’e verdiği röportajla bilinmeyen pek çok konuya açıklık getirdi. Sony Pictures’ın The Interview’in çıkışını iptal etme kararı üzerine gelen tepkileri değerlendiren Lynton, önlerinde çok kısa bir süre varken bir tehditle karşı karşıya kaldıklarını ve iptal kararını almalarında sinema zincirlerinin takındığı tutumun etkili olduğunu belirtti. The Interview konusunda geri adım atmadıklarını vurgulayan Sony Pictures CEO’su, filmi ABD halkına ulaştırma konusunda halen çok istekli olduklarını dile getirdi.



 



 



Haberin devamını okumak için tıklayınız.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin